Micellar Water Bio Essence Anti Pollution Jadi Pilihan Bila Watson's Sales Separuh Harga

Micellar Water Bio Essence Jadi Pilihan Bila Watson's Sales Separuh Harga - Assalamualaikum. Apa khabar semua? Diam tak diam. Dah hamp...

Micellar Water Bio Essence Jadi Pilihan Bila Watson's Sales Separuh Harga - Assalamualaikum. Apa khabar semua? Diam tak diam. Dah hampir ke penghujung Syawal kita kan. So, marilah kita menjaga kulit kita pula. Ececece.. Jagalah sangat ye ! Okay, sebenarnya mummy nak ceritakan Micellar Water Bio Essence yang dah lama pakai. Tapi, tak pernah nak cerita Micellar Water Bio Essence dalam blog. Baru ni, sakan shopping Micellar Water Bio Essence weii bila Watson's Weekend Sales. Minggu mummy shopping ni, banyak benda best sales. Harga disakun sebanyak 50%. Dan, kebetulan barang yang sales tu..memang mummy perlukan. Grablah seketui Micellar Water Bio Essence !

Micellar Water Bio Essence Jadi Pilihan Bila Watson's Sales Separuh Harga


Micellar Water Bio Essence, Harga Micellar Water Bio Essence, Micellar Water Bio-Essence Miracle Bio Water,

Micellar water ni memang favorite mummy. Apa dia Micellar Water? Micellar water ni merupakan molekul halus (nano) dalam membersihkan kulit wajah tanpa mengeringkan kulit. Paling best ianya bertindak sebagai make up remover juga !

Micellar Water Bio Essence, Harga Micellar Water Bio Essence, Micellar Water Bio-Essence Miracle Bio Water,

Micellar Water Bio Essence  ini merupakan anti pollution. Kulit wajah kitakan terdedah pada asap, habuk dan macam-macam lagi. Dan, tak silap mummy, hanya Bio-essence je yang ada produk anti-pollution (anti pencemaran). Ianya sangat sesuai untuk kulit yang bersifat sensitif. 


Harga Micellar Water Bio Essence



Micellar Water Bio Essence, Harga Micellar Water Bio Essence, Micellar Water Bio-Essence Miracle Bio Water,

Harga Micellar water Bio-essence anti pollution in ialah RM47.07, lepas diskaun. Hanya RM23.54 je ! Murah je, kan?

Lepas tu, keesokkan harinya, beli pulak Bio-Essence Miracle Bio Water Moist-In Water Gel hahaha. tentang hat ni. Nanti mummy cerita di entri blog lian ye !

You Might Also Like

5 comments

  1. Murah sangat laa...sekarang ni sure harga dah back to normal kan

    ReplyDelete
  2. murahnya..Liez byk kali g watson tapi tak terfikir nak g beli..nnt nak sambar la satu

    ReplyDelete
  3. Berbaloi beli.. separuh harga tu..

    ReplyDelete
  4. aida selalu miss kalau watson buat sales.
    tak kena time :( sedih!!!
    berbaloi tu, alin.

    ReplyDelete
  5. Murahnya.. macam nak cuba juga lah nanti..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -