OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018

OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018 - Sesekali kasik chance lah, mak anak 3 ni ha OOTD di awal Raya Syawal 2018. OOTD ni apa? OOTD ni singkatan kep...

OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018 - Sesekali kasik chance lah, mak anak 3 ni ha OOTD di awal Raya Syawal 2018. OOTD ni apa? OOTD ni singkatan kepada Outfit Of The Day. OOTD mummy kali ni, semuanya baju dari Butik Haqqi. Hehe..serius best beli baju dah siap Haqqi ni. 

OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018


Fit badan mummy tau ! Almaklumlah kita ni saiz plum. Susah nak beli baju dah siap yang fir dengan diri sendiri. Tapi, butik Haqqi ada banyak range baju. Untuk yang kurus, yang plum, yang macam kerengga ehhhhhhhh. Dah jom tengok OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018 mummy.



OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018

OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018 - suit kerja, office mate kata lawa. Nampak professional. Haha..raya keempat dah kerja. So, nak naikkkan semangat kerja. Kita pakai baju baru dan tudung baru.


Baru lah tak ada blues !

OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018

OOTD di tepi pokok tebu hehe. Pagi Jumaat raya ke-7. Semangat pi kerja weiii bila pakai baju. Lain machiammm semangat nak kerja tu ha !


OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018

Baju dari butik Haqqi juga, warna blue grey. Nampak ayu dan lembut. 

Sekian gambar OOTD BAJU RAYA SYAWAL 2018 BAJU DARI BUTIK HAQQI. 

Jomlah kita meneruskan kerja yang bertimbun di opis tu ha..hehehe

You Might Also Like

13 comments

  1. bestkan selesa sangat baju dari butik haqqi ne

    ReplyDelete
  2. waaa. mek tk ambik ootd. kalau tk bleh wt entry jugak. hukhuk

    ReplyDelete
  3. Lawa lawa baju dari butik Haqqi ni hee :) Yes, yang no 1 punya gambar. Baju so professional. Hee

    ReplyDelete
  4. Lawanya design baju-baju dia.. Comel je OOOO di tepi pokok tebu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.. tertypo pula.. Nak taip OOTD sebenarnya..

      Delete
  5. lawanya outfit dari butik haqqi ni. Suka tengok baju warna blue grey tu, kena dengan kak lin :D

    ReplyDelete
  6. cantik lah baju dari haqqi ni linda

    ReplyDelete
  7. Akak tak sempat nak ber ootd..raya ke 4 mak dah masuk ward..baju raya pun ada yang x sempat pakai

    ReplyDelete
  8. wah.
    cantik :)
    aida ootd beramai-ramai...

    ReplyDelete
  9. cantik mummy..dua2 menarik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -