TERPILIH DALAM TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG

TERPILIH DALAM TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG - Terima kasih kepada Founder of Feedspot yang buat analisis dan feed untuk  TOP 20 MALAYSI...

TERPILIH DALAM TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG - Terima kasih kepada Founder of Feedspot yang buat analisis dan feed untuk TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG. Rajin uols buat analisis dan tak sangka blog newbie mummy terpilih. Terkezuttt kita bila dapat email announcement ni semalam, tau !

TERPILIH DALAM TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG


Semalam, mummy tepeklah screenshot TERPILIH DALAM TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG ramai pulak response ucapkan TAHNIAH dan ada yang PM bertanyakan anugerah tersebut. Okay, ni bukan anugerah sangat pun. Ni macam satu penghargaan dari Feedspot. Bila mummy baca balik, penghargaan ini berdasarkan kriteria mereka tersendiri.


comel award ni, nak real punya. Boleh?

KRITERIA TOP 20 MALAYSIAN PARENTING BLOG


The Best Malaysian Parenting Blogs from thousands of Malaysian Parenting blogs on the web using search and social metrics. Subscribe to these websites because they are actively working to educate, inspire, and empower their readers with frequent updates and high-quality information.These blogs are ranked based on following criteria

  • Google reputation and Google search ranking
  • Influence and popularity on Facebook, twitter and other social media sites
  • Quality and consistency of posts.
  • Feedspot’s editorial team and expert review 
Best 20 Malaysian Parenting BloggersCONGRATULATIONS to every blogger that has made this Top Malaysian Parenting Blogs list! This is the most comprehensive list of best Malaysian Parenting blogs on the internet and I’m honoured to have you as part of this! I personally give you a high-five and want to thank you for your contribution to this world.

Haaaa... gitu lah maksud mereka. Korang jangan risau, mummy bukan blogger hebat pun. Mummy masih blogger merapu meraban je. Tulis ikut bicara mummy tersendiri dan gaya penulisan tersendiri.

Jangan kecam lelebih, hokaayy ! Doakan yang terbaik buat mummy dan keluarga, moga korang juga sentiasa di berikan yang terbaik dariNYA aamiin.




Ada sesapa lagi nak berikan mummy award? hehehe

There is no such thing as a perfect parent. So just be a real one.




You Might Also Like

18 comments

  1. allhamdulillah... tahniah ina... all the best k...

    ReplyDelete
  2. Wahh...Alhamdulillah..congrats mummy! bukan senang nak consistent post yang 4 kali seminggu tuh. Huuu...semoga terus kekalkan pencapaian!

    ReplyDelete
  3. tahniah kak linda! memang layak terpilih dalam top 20

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mummy. Satu penghargaan bila blog dikenali dan jadi tempat rujukan <3

    ReplyDelete
  5. Tahniah Linda ❤

    Proud of you, keep it up tau.. memang layak terpilih..

    ReplyDelete
  6. hebatlah kak..mana ada merapu kak..mmg rabia baca blog kak..mmg byk informasi lah..that why rabia suka terjah blog kak linda ni.teruskan menulis tau.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...tahniah..rezeki Linda tu..dapat pengiktirafan..

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mummy Lynda... All the best moga terus rajin blogging lepas ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -