THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK - DHIA BATRISYA, DZAL AIDI FIQRY dan DAIM NAUFAL . Kadang-kadang boleh lupa muka anak masa newborn. Ye la...

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK - DHIA BATRISYA, DZAL AIDI FIQRY dan DAIM NAUFAL. Kadang-kadang boleh lupa muka anak masa newborn. Ye la,masa berlalu dengan pantas. Untuk memori diri sendiri. Kali ini, mummy compile kan semua wajah new born anak. 


THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK - DHIA BATRISYA, DZAL AIDI FIQRY dan DAIM NAUFAL

NEWBORN - DHIA BATRISYA

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Day 2, Hari pertama lepas czer..mummy tak dapat tidur dengan Dhia. Dhia masuk NICU untuk dua hari. Hari kedua pun, mummy agak dizzy kesan ubat bius. Pening 360 darjah bila bangun dari katil.

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Umur 3 bulan kami kenalkan Dhia dengan air. Muka ketakutan hehehehe. Sejuk ke??

NEWBORN - DZAL AIDI FIQRY

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Anak kedua mummy tak ada masalah selepas czer, cuma ada kuning - pro longed jaundice je lah !


THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Umur nak masuk setahun, muka dan macam Daim Naufal sket ! Adik beradik,kan ! Of cos lah sama hehehe

Tapi, bab perangai..Dzal very cool. Tak banyak ragam.



NEWBORN DAIM NAUFAL

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Daim Naufal, anak bongsu mummy. Masa berpantang ada pro longed jaundice juga. Tapi tak pe, anak lelaki kan? Kena kuat sket lah ye !

THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

Dah setahun dah Daim Naufal. Masih belum berjalan. Anak-nak kami semuanya 1 tahun 3 bulan baru steady berjalan.

Tapi, Daim ada banyak gigi. Sapa nak kena gigit meh datang jumpa Daim hehehe


THROWBACK WAJAH NEWBORN ANAK-ANAK

My 3 stooges, pembukaan cerita awal Julai 2018 untuk blog mummy. Anak ni, adalah motivasi mummy. Mereka jugalah, punca mummy berblog, dan kerana mereka lah rezeki keluarga kami bertambah.

Okayyyy. Nak tarik napas dendalam untuk meng update entri yang bersawang. 

Stay tune korang.

You Might Also Like

11 comments

  1. Alahai comel comel je anak akak. Bila tengok gambar baby terasa macam nak ada baby lagi pulak.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 Semoga membersar dengan sihat dan baik awak awak semua hee


    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/movie-review-eiffel-im-in-love-2-2018.html

    ReplyDelete
  3. Muka Dhia tak banyak berubah dari baby. Semoga semua membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh solehah penyejuk hati ibu & ayah :)

    ReplyDelete
  4. sama la kita ada 3 cahaya mata :)
    anugerah abadi.

    ReplyDelete
  5. semua somel2...yg dhia makin lawa..dzal & daim makin ensem..

    ReplyDelete
  6. semua somel2...yg dhia makin lawa..dzal & daim makin ensem..

    ReplyDelete
  7. Comel2 ja semuanya. Semoga semuanya membesar jadi ank soleh & solehah. Berjaya dunia & akhirat.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -