5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami

5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami - Assalamualaikum, Selamat Sejahtera semua. Apa khabar? Hand phone apa khaba...

5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami - Assalamualaikum, Selamat Sejahtera semua. Apa khabar? Hand phone apa khabar? Eh, tetiba tanya pasal hand phone orang pulak, ye. Sejak dua menjak ni asyik terperasan ramai kawan-kawan mummy ada masalah dengan hand phone. Sebenarnya, kami ada masalah dengan hand phone juga. Kalau ada masalah suka repair atau check hand phone di mana? Kebiasaannya, kami memilih untuk buat check sebelum repair. Dimana tempat rujukan kami untuk hand phone bila bermasalah? Brofixit pilihan kami. Kenapa? Haa..jom baca 5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami


5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami





Sebelum mummy cerita panjang tentang 5 Sebab Memilih Brofixit Tempat Untuk Repair Hand Phone Kami . Jom kita berkenalan dengan Brofixit terlebih dahulu. Secara amnya, Brofixit menawarkan perkhidmatan servis seperti baik pulih smartphone , hand phone, menjual spare part hand phone, bateri telefon dan lain-lain perkhidmatan berkaitan dengan hand phone.

Pelbagai jenama yang mereka kendalikan seperti :
Apple
Samsung
Huawei 
Asus 
Sony 
Lenovo 
Dan lain-lain 



Ada banyak tip dari Brofixit. Check it out Socmed !

5 Kelebihan Brofixit Untuk Repair Hand Phone 



Kalau korang nak tahu kenapa mummy memilih Brofixit untuk repair hand phone. Sebabnya :-



1. Brofixit ini terletak dikawasan strategik iaitu di Kota Damansara (berhampiran Giant Kota Damansara). Tak jauh dari ofis mummy hehehe.



2. Mummy suka Brofixit sebab mereka tak kenakan kita apa-apa cas masa mereka buat diagnose (checking) HP . Brofix berikan perkhidmatan FREE untuk check masalah telefon kita.


3. Apa Brofixit jauh? Brofixit, bukanlah fokus pada WALK IN CUSTOMER sahaja. Yang mesti customer WAJIB kena datang kedai mereka. 

Mereka juga menawarkan servis repair ke tempat pelanggan. Door to door services

Korang tak boleh datang, mereka yang akan datang pada anda ! Haaa... gitu. Tak susah pun customer, kan? Bagaimana nak booking? Senang je ! Korang boleh booking online dari website mereka. Nak call atau Whatsapp pun boleh !.




4. Paling menarik, Brofixit boleh selesaikan kebanyakan masalah dalam masa 30 minit sahaja. Mudah dan cepat.



5. Manakala spare part yang Brofixit gunakan adalah yang berkualiti tinggi (Original grade) sahaja demi untuk keselamatan pelanggan.

Amacam? Best, kan Brofixit ni hehehe. Bukan mummy je suka dengan Brofixit ni...ramai lagi customer yang suka dengan perkhidmatan mereka. Tak percaya?

Jom mummy buktikan dari testimoni customer Brofixit.

Apa kata mereka?



TESTIMONI CUSTOMER BROFIXIT





Customer Brofixit Review - Lin suka dengan perkhimatan Brofixit yang yang mengira masa. Customer di utamakan !



Customer Brofixit Review - Halim puas hati dengan layanan door to door service dari Brofixit

Review mummy macamana? Highly recommended ! 5* okay !

Kalau korang tercari-cari tempat baik pulih hand phone yang sedang bermasalah. Ingatlah Brofixit !

Selanjutnya, boleh layari ke:


WhatsApp: 0123549006
Telefon Kedai: 0361480046

You Might Also Like

14 comments

  1. Good sharing Linda.. senang nanti kalau ada masalah handphone boleh datang sini..

    ReplyDelete
  2. Boleh forward dekat kawan2 ni. Ramai gak hp yg tgh rosak tu.

    ReplyDelete
  3. wah lewat malam pun bleh repair gi based on testimoni adik comey tu. thx share mummy :)

    ReplyDelete
  4. uihh..menarik ni..selalu kita kena pi kedai telefon kalau nak repair hp..ni dorang dtg ke tempat kita...good good...

    ReplyDelete
  5. uihh..menarik ni..selalu kita kena pi kedai telefon kalau nak repair hp..ni dorang dtg ke tempat kita...good good...

    ReplyDelete
  6. wah bagusnya servis ni tapi sayang tempat saya takde kedai ni. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 534

    ReplyDelete
  7. bagus ni kalau tengah malam hp buat hal :D

    ReplyDelete
  8. Wah, menarik ni ksk.siap ada door to door service.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kongsi post ni. Bagus la dah ada servis yang macam tu.

    ReplyDelete
  10. Wahh hebatnya..kat terengganu tak ada lagi ni brofixit ni.

    ReplyDelete
  11. Perkhidmatan yang bagus ini.. Save..

    ReplyDelete
  12. akak pernah repair smartphone kat sini..memang cepat dia buat kerja..servis tip top

    ReplyDelete
  13. bole recommended kat kawan kawan la.selalu sgt tanya sha mana nak cari orang baiki phone

    ReplyDelete
  14. Nak cari tempat baiki phone kdg tu susah. Ni dah ada :) Kne la cuba hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -