Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakery Subang

Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang - Entri semalam, dah cerita tentang birthday sendiri. Entri harini cerita tentang birthday abah...

Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang - Entri semalam, dah cerita tentang birthday sendiri. Entri harini cerita tentang birthday abah pulak. Kitorang geng LEO hehe. Tarikh sebenar birthday abah ialah pada 14 Ogos . Birthday kali ini, blur sekejap. Dah tak tahu nak bagi apa dan raikan macam mana birthday abah.

Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang



Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang

Udahnya, beli kan kek sebiji je. Nak ajak makan luar. Depa tak mahu sebab raya haji dah nak korban daging lembu. Tak nak bagi tekak muak katanya dengan makan di luar.

Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang


Sebenarnya, depa memang tak suka makan luar...lebih suka makan di rumah je.

Walau apapun, happy birthday abah, moga di berikan kesihatan yang baik, panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki. Aaamiin.



Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang

Kek pilihan kali ni, mummy beli di sekitar ofis. Agak kekangan masa sket bulan Ogos ni. Terkejar masa pun ada jugak.

Bakeri kat opis ni pun, not bad. Kedai bakeri orang Melayu. Harga kek dari RM18. Murah dan berbaloi !

Kek Birthday Abah Dari Ajwa Bakeri Subang

Mummy beli kek red velvet nutella untuk makan kat ofis 6 slices RM7.50 harganya. Info lain tentang AJWA BAKERY, boleh layari ke :-




You Might Also Like

9 comments

  1. Support business org kita pun bagus kak. Yang penting halal kan.

    ReplyDelete
  2. deco kek dorang cantiklah! kalau dekat dah lama order haaa

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap kek tu ha...harga pun berpatutan kan...

    ReplyDelete
  4. Comel n cantik pilihan kek kat sini ya Linda..

    ReplyDelete
  5. NAMPAK SEDAP2 KEK DEKAT SINI. DESIGN SIMPLE DAN MENARIK. SESUAI SGT UTK SEBARANG MAJLIS NI.

    ReplyDelete
  6. Kek tu nampak sedap.. Serius nampak sedap tau

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -