Pancake Durian D24 McDonald's

Pancake Durian D24 McDonald's - Assalamualaikum. Selamat Pagi. Korang breakfast apa tu? Hehehe. Alhamdulillah, Mummy dah breakfast pun...

Pancake Durian D24 McDonald's - Assalamualaikum. Selamat Pagi. Korang breakfast apa tu? Hehehe. Alhamdulillah, Mummy dah breakfast pun, so sebelum masuk ofis. As usual lah,,, kasik update satu entri santai pepagi macam ni. Baru-baru ni, mummy p ke McDonald's beli untuk tapau makanan anak-anak. Sekali sekala, kena belanja depa tu juga kan. Dalam pada menunggu turn, ternampak pulak pancake Durian. Terasa nak try satulah Pancake Durian D24 McDonald's sebelum kempunan hahaha.

Pancake Durian D24 McDonald's



Pancake Durian D24 McDonald's

Pancake Durian D24 McDonald's ni yang mummy suka ialah cara depa wrap. Kemas dan hygienic. Kalau tak sempat basuh tangan pun, boleh terus makan. Hehehe dasar gelojoh mummy ni, ye !


Pancake Durian D24 McDonald's

Tadaaa...nampak tu jem Pancake Durian D24 McDonald's menggiurkan  ! Bau pun dah buatkan mummy lapar. Tak dan sampai rumah, terus kasi ngap dalam kereta je ! Hahaha.

Pancake Durian D24 McDonald's

Macamana rasa Pancake Durian D24 McDonald's? Bagi mummy not bad okaylah, ada manisnya juga. Nak rasa durian pure tu, memang idaklah kan. Tu, korang kena beli durian pure lah ,kan! Am I right ?

Harga Pancake Durian D24 McDonald's ini tak mahal pun dalam RM3 lebih je ! Bagi mummy worth it to try. Durian pun bukan buah yang murah.

You Might Also Like

11 comments

  1. Wah nampak sedap nie Linda.. boleh cubab nanti nie..

    ReplyDelete
  2. Sedap ye kak...aishh banyak betl benda baru yang jeluar.hanya mampu tengok je..gaji lg beberapa hari saja lagi

    ReplyDelete
  3. sedapnya aritu try aiskrim dia je,,

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap tu... nak cuba juga nanti

    ReplyDelete
  5. haritu teringin gila tapi dah ordr yang lain huwaaaaa

    ReplyDelete
  6. Ala.. baca arini.. Kalau baca semalam memang singgah McD rawang beli.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  7. akak kurang gemor sikit kalau makan durian dengan menda lain..makan tu makan la cuma tak tau kena ke tak dengan tekak..tapi nak rasa, boleh je..haha

    ReplyDelete
  8. akak kurang gemor sikit kalau makan durian dengan menda lain..makan tu makan la cuma tak tau kena ke tak dengan tekak..tapi nak rasa, boleh je..haha

    ReplyDelete
  9. sdp...terasa betul paste duriannya.

    ReplyDelete
  10. Looks so yummy :) Hee. Durian pulak hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -