PEMENANG GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN

PEMENANG GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Salam Isnin gitu...hehe seronok tak berehat di hujung mi...

PEMENANG GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Salam Isnin gitu...hehe seronok tak berehat di hujung minggu? Mummy rasa syiokk berehat, blog pun syiokk berehat juga. Sampai ada yang PM tak sabar nak tahu siapa pemenang untuk PEMENANG GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN. Sempena bukan kelahiran mummy bulan Ogos. Berturut-turut giveaway mummy jalankan. Rezeki untuk readers www.azlindaalin.com

Sebelum mummy umumkan pemenang GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN. Mummy nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih pada semua yang sudi join dan support Giveaway KidZania kali ini.

Pada yang tak menang, jangan putus asa. Stay tune untuk bulan Oktober 2018 (bulan Hari Jadi asben). Ada rezeki, kita buka lagi Giveaway KidZania hehe.

PEMENANG GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN


Pemenang untuk GIVEAWAY KIDZANIA X AZLINDA ALIN dah ada dari Jumaat lepas. Cuma mummy saje nak umumkan pada hari Isnin dalam blog. Kasi semua orang hilang Monday Blues.

Tanpa melengahkan masa, marilah kita lihat siapa yang bertuah kali ini.

Tahniah kepada peserta nombor 6. Siapa yang bertuah tu? 


Sekalung TAHNIAH buat kak Shuhaida Kadby ! Jangan lupa hantarkan alamat untuk saya pos tiket KidZania (guna setem ye! ) 

You Might Also Like

17 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -