PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA

PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA - Pejam celik, pejam celik. Dah 1 Ogos 2018, welcome August 2018. Berbalik kisah GIVEAWAY KIDZANIA yang baru ini...

PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA - Pejam celik, pejam celik. Dah 1 Ogos 2018, welcome August 2018. Berbalik kisah GIVEAWAY KIDZANIA yang baru ini mummy anjurkan. Entri kali ini, mummy nak senaraikan peserta yang joined dengan ikuti syarat yang lengkap.


GIVEAWAY KIDZANIA KL X AZLINDA >> http://www.azlindaalin.com/2018/07/giveaway-kidzania-kl-x-azlinda-alin.html <<


PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA



PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA - Pejam celik, pejam celik. Dah 1 Ogos 2018, welcome August 2018. Berbalik kisah GIVEAWAY KIDZANIA yang baru ini mummy anjurkan. Entri kali ini, mummy nak senaraikan peserta yang joined dengan ikuti syarat yang lengkap.    GIVEAWAY KIDZANIA >> http://www.azlindaalin.com/2018/07/giveaway-kidzania-kl-x-azlinda-alin.html <<  PESERTA GIVEAWAY KIDZANIA

1. ROZITA ABDUL RAHMAN 
FB SHARE : 17/7

2. FIEZA SANI
FB SHARE : 17/7 

3. FARHANA JAFRI ( BLOG POST - EXTRA)
FB SHARE : 18/7

4. SHA MOHAMAD
FB SHARE : 18/7

5. SHUHAINA ATIKAH
FB SHARE : 22/7 

6. SHUHAIDA KABDY 
FB SHARE : 23/7 

7. IZARRA QISTINA 
FB SHARE : 23/7

8. WEEKEND TREATS
FB SHARE : 31/7

9 MAMA DARWISH - AIIN BAHAROM
FB SHARE : 1/8

10. RADHIA RAZALI
FB. SHARE : 1/8

Bagi nama peserta yang tertinggal atau tidak di senaraikan. Boleh hubungi saya secepat mungkin pada hari ini 1 Ogos 2018. 

Dan, GIVEAWAY KIDZANIA ini akan tamat pada malam 11.59 malam ni. 

Yang nak join, masih sempat lagi untuk sertai.


You Might Also Like

11 comments

  1. wahhh bestnye GA Kid Zania.. ramai juga yang join... Good luck semua

    ReplyDelete
  2. All the best semua..nak join,tapi kang kalau menang,tak dapat nak pergi ke Kidzania..

    ReplyDelete
  3. All da best semua. Nama aina ada dah tu, hihi.

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tunggu pengumuman pemenang!

    ReplyDelete
  5. Good luck semua,nama Kak Sue pun ada dalam list dah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -