Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun

Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun - Mummy memang peminat Photobook, kali ini mummy buat Photobook untuk Dhia moment dari awa...

Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun - Mummy memang peminat Photobook, kali ini mummy buat Photobook untuk Dhia moment dari awal dia bersekolah. Dasyat mummy, kan? Tak cukup dengan blog, IG, FB kisah anak. Di photobook kan pulak lagi. Hahaha


Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun


Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun
cover photobook Dhia

Kalau sebelum-sebelum ini, mummy buat photobook kulit lembut yang hat tak keras. Kali ini, berubah angin sat lah hehehe.

Kebiasaannya, mummy suka beli photobook masa PROMO RM1 dan FREE je. JIMAT uolsss. 

Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun

Dalam Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun mummy pilih matte finishing. Muat untuk 21 gambar satu photobook ni. Banyak,kan?

Seronoklah anak dara tu, dapat tengok gambar dia dalam photobook. Soon nak buat photobook adik-adik Dhia pulak. Mummy tengah nak sorting gambar-gambar depa.

CARA TEMPAH PHOTOBOOK FREE


Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun


Photobook ni, mummy dapat FREE je. Hanya bayar duit pos RM8 ke RM 9 ntah lupa pulak hehehe. Korang yang nak dapatkan FREE Photobook macam mummy secara PERCUMA korang download je aplikasi dalam Play Store / Google Store ye.


Photobook Kulit Keras Untuk Moment Dhia 5 Tahun






1. Download the Photobook app on the Apple Store or Google Play Store
2. Pilih Simple Book (6" x 6")
3. Masukkan gambar yang di kehendaki sebanyak 21 gambar
4. Masukkan kod SAYS 
5. Isikan butiran personal. Siap !

Selamat mencuba korang !









You Might Also Like

12 comments

  1. Nak buat juga la. Thanks for sharing...

    ReplyDelete
  2. Tq for sharing Linda.. nak buat juga lah nanti..

    ReplyDelete
  3. teringin pulak kita nak buat photobook ni untuk anak².Kalau simpan kat handphone je kang,nanti hilang pulak

    ReplyDelete
  4. murahkannnnnn ? kite pun baru buat untuk anak2.. sebulan satu kakkkkk.. hee~

    ReplyDelete
  5. Lama tak buat photobook..busy manjang..suka dhia dapat photobook khas untuk dia je...

    ReplyDelete
  6. Dah lama nak buat photobook tapi tak dapat2 gak buat..ntah bila la tercapai hasrat

    ReplyDelete
  7. Tuk kenangan anak.. dulu2 pakai album skrg sng dah ada photobook..

    ReplyDelete
  8. Saya nak buat x terbuat lagi.nak buat photobook untuk tiga beradik.dari diorang baby sampai besar

    ReplyDelete
  9. asyik nak buat tapi takbuat buat pun

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -