WALLET COACH YANG TAK SURPRISE !

WALLET COACH YANG TAK SURPRISE ! - Rancangnya, birthday husband bulan 10 ni nak hadiahkan Wallet Coach. Saje kekononnya nak seragamkan br...

WALLET COACH YANG TAK SURPRISE ! - Rancangnya, birthday husband bulan 10 ni nak hadiahkan Wallet Coach. Saje kekononnya nak seragamkan brand, sebab last year bagi dia beg Coach kan. Kebetulan wallet Coach asben yang 5 tahun tu dah uzur.

WALLET COACH YANG TAK SURPRISE !


As usual, mummy plan nak beli dengan kawan mummy trusted seller untuk barangan overseas. Harga pun murah banyak ! Mummy dah booking awal-awal dengan bayaran RM100 untuk deposit, kebetulan wallet Coach ni on the way ETA Ogos 2018. By Oct, wallet ni ready stock lah, kan ! Oleh kerana harga pun bukan biasa-biasa, mummy memang rancang untuk beli dan ready 2-3 bulan sebelum. 

Orang lain, mungkin beli Coach macam beli kacang putih.

Kenapa Wallet Coach tak Surprise? Okay, ceritanya...


WALLET COACH YANG TAK SURPRISE !


Last week, asben cakap nak beli wallet baru..huhu sebab wallet dia agak nazak. Nak tak nak, kena buka rahsia. Adoi..acaner nak surprise ni ha ! Setiap tahun gini. Apa dia tahu atau dapat baca hati bini dia ke apa? 

Nak tak nak, Mummy terus buka cerita jugak lah nampaknya. Huhu. Terus beritahu daddy yang mummy dah order wallet Coach beliau untuk birthday.

Apa lagi, terus asben soal siasat. Bila dapat ? Barang kat mana dah? Dah bayar deposit berapa? 

Oleh kerana mummy jujur orangnya, ceritalah kesemuanya.

Beli dengan CurlySu . No wasap beliau http://www.wasap.my/60189816722


WALLET COACH YANG TAK SURPRISE !

Selepas beberapa hari, asben wasap mummy. Katanya, dia dah bayar semua balance untuk wallet Coach tu, tak perlu susah-susah beri hadiah hari jadi yang mahal-mahal untuknya. 

Cukup dan memadai jaga beliau dan anak-anak dengan baik.

Huhu..sebak ko !


WALLET COACH YANG TAK SURPRISE !

Tadaaaa...inilah wallet Coach yang yta surprise itu huhu.

Alhamdulillah, selamat sampai dah Wallet Coach Husband. Hehe. Nampaknya mummy kena fikir barang lain lah untuk birthday en suami ni nanti.

You Might Also Like

6 comments

  1. Orang lelaki memang macam tu kan...kadang kita ni nak buat surprise tapi dia macam tu plak...untung Linda sebab husband jenis x nak isteri susah2 kan..

    ReplyDelete
  2. Instict suami isteri tu kuat.. Kikiki.. Nak suprise terus tak jadi ye sis..

    ReplyDelete
  3. mcm tau2 je kan...hihihihi...nampak gaya kena cari hadiah baru

    ReplyDelete
  4. Tak jadi nak suprise ya Linda. Orang lelaki memang tak kisah sangat bab hadiah nie kan.. baiknya suami Linda..

    ReplyDelete
  5. hi hi hi...
    aida pun nak try la beli kat seller tu.
    utk asben.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -