1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita bawa anak-anak makan luar. Memang cuti panjang baru ini, kami t...

1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita bawa anak-anak makan luar. Memang cuti panjang baru ini, kami tak kemana pun. Nak habiskan masa bersama mereka.sebab hari kerja...kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !


1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !


1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Sebelum mummy story panjang lebar tentang 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! Masa kami ke McD Kajang Perdana, mummy agak terkejut dengan perubahan dalam restoran ni.

Kemahen cantik dan sangat bersistematik McD Kajang Perdana ni ! Ada kaunter self service untuk pembelian melalui kad debit atau kredit.

Oleh kerana mummy nak redeem agak banyak juga, maka...kitorang tak gunakan perkhidmatan self service ini.

Mummy gunakan perkhidmatan kaunter je !


1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Macamana nak dapat kan 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Semua ini sebab mummy ada aplikasi Mc Donald's dalam hand phone. Korang kalau nak deals yang best dan free . Pergi install di google play dan play store ye !

atau boleh baca di entri ini : Makan McChicken FREE


1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !


1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Seronok lepak McD, sambil mummy berehat. Anak-anak main bersama-sama. Berapa lama melepak kat McD? Kitorang lepak sampai anak bosan dan depa sendiri ajak balik hahaha

1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Sempena hari Malaysia, nak aiskrim jalur gemilang Choco Top. Semangat patriotik yang tinggi si Dhia sorang ni ha hehehe

So, mummy pun on je lah. Kita pun kena tunjuk sifat patriotik juga ! Tanda support gitu !

1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA ! - Sekali sekala kita treat anak-anak makan luar. Hari kami keluar bekerja, mereka pun dok terperap je dalam rumah. Jadi, apa salahnya hujung minggu bawa mereka lepas santai makan di luar. Sambil tu, mummy ada hajat lain juga iaitu nak redeem 1 KETUL AYAM GORENG McD dan 6 PCS NUGGET McD PERCUMA !

Sundae aiskrim McD ini pun beli dari deals yang ada dalam McD apps. RM5.99 untuk sundae dan fries.

Memang berbaloi ada app McDonald's ni, apps ni tak sama dengan McDelivery McD tau ! Jangan confuse pulak.

Okay waktu rehat hampir tiba..kalau korang ada plan nak p McD. Lekas-lekas install apps ni, ye !


You Might Also Like

20 comments

  1. Good sharing Linda. Nanti nak install lah.. kami kerap juga ke McD. Kak Sue paling suka Sundae Strawberry tu haa..

    ReplyDelete
  2. Nak install tapi memori dah penuh dah hahaha. Tak pernah try lagi sundae strawberry tu, boleh pilih lepas ni :D

    ReplyDelete
  3. nugget mcd belom try lgi... sedap plak tgk airkrim..

    ReplyDelete
  4. wah ada self servis gini plak ye...syok la dpt free tu..tq share info..nanti nk try install

    ReplyDelete
  5. salam singgah. alahai ntah bila nak ke mcd. kat pedalaman ni yg paling dekat pun Sg Petani Kedah. hehehehhe ^_^

    ReplyDelete
  6. Kena install juga lah apps ini baru berbaloi membeli di McD..

    ReplyDelete
  7. berjaya dapatkan percuma ayam mcd je. nugget takda pun dalam apps

    ReplyDelete
  8. Mcd ni paling feberet mc flurry oreo dia.. Kalau sundae tu manih sgt utk k.fiezz...selalu mr hubby order thru online je... Boleh la cdg kat dia install apps ni.. Dia gemor benor Mcd.. K.fiezz kureng sikit... Suka aiskrim dia je..

    ReplyDelete
  9. Wahhh menarik apps McD ni. Boleh dapat byk makanan free.. Hehe.. Ok nanti leya nak install jugak laa.

    ReplyDelete
  10. rabia tak install pun...lagipun tab rabia dah nak full memory.

    ReplyDelete
  11. Sekarang Mcd ni dah macam makin best plak..marketing strategy dia bagus..akak baru je beli set lunch Double cheese burger..muahahaha....

    ReplyDelete
  12. Wah dah ada apps ye. Baru tau. Boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  13. Tak install lagi apps mcd hee. Nanti nak try la :)

    ReplyDelete
  14. Oh ada apps juga ye McD ni, kenapa kami tak tau...hahaha

    ReplyDelete
  15. lom try.
    lom instal.
    tapi tau la.
    nanti nak godek lah, alin.
    mcD depan rumah jer alin. tu yg tak tgk sgt apps or delivery :)
    tapi, kalau berbaloi gini, kena try lah kan.

    ReplyDelete
  16. selalu gak guna app, nak order baru download hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -