125 Tahun Ulangtahun Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 Kembali Lagi

Gigih mummy weiii.. soh baby Daim Naufal posing demi Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebrati...

Gigih mummy weiii.. soh baby Daim Naufal posing demi Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"! Siapa yang tak nak menang hadiah yang menarik bernilai sehingga RM80,000 kan. Hehehe mak yang lelebih pulak ye . 

Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"! 


Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"!

Kami pakaikan Baby Daim Naufal costume Prince ! Kalau korang tak ada costume pun tak pe. Boleh muat turun turun bingkai foto elektronik . Ada 4 pilihan antaranya Royal Adventure, Magical Snow, Stardust Fairies, Modern Monarchy.

Hadiah Johnson's® Baby of the Year Contest 2018


Jangan kata tak ada baby dan tak boleh join contest ni ye.

Contest ni terbuka dari umur 0 bulan hingga 6 tahun. Ianya di bahagikan kepada 3 jenis kategori :-

Kategori 1: 0 - 12 bulan
Kategori 2 : 1-3 tahun


Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"!


Untuk Dhia dan Dzal semestinya jatuh pada Kategori 3 iaitu 4-6 tahun.

Hadiah pula, memang sangat menarik !

Setiap pemenang akan membawa pulang wang tunai bernilai RM5,000 dan hamper bernilai RM400.

Bukan itu sahaja, pemenang akan di paparkan di majalah muka depan. Cover magazine ! Wowwww..

Selain itu, 10 hadiah saguhati setiap kategori akan menerima wang tunai bernilai RM500 dan hamper bernilai RM400.

Syarat Penyertaan Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"! 


Syarat penyertaan Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses" mudah je. Korang ikuti 4 langkah ini :-


Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"!


1. Beli mana-mana produk bayi mulai 1 September - 31 Oktober 2018.

2. Ambil gambar anak dan muat turun di www.johnsonsbaby.com.my/boty2018

Johnson's® Baby of the Year Contest 2018 yang bertemakan "The Royal Celebration for Johnson's® 125 Years with Your Princes & Princesses"!


3. Pilih bingkai foto dan stiker yang korang suka

4. Lengkapkan borang dan hantarkan penyertaan.

36 penyertaan akan disenarai pendek ( 12 penyertaan setiap kategori) di facebook Johnson's untuk di undi.

Selanjutnya, boleh layari :



You Might Also Like

16 comments

  1. Menarik kan hadiahnya.. nak join juga lah nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. wah...hadi leh masuk lagi la ni.. nanti nak try.. tq info linda

    ReplyDelete
  3. wah bestnya.. kalau syafi kecik mmg akak dah join dah. ni dah beso haha

    ReplyDelete
  4. good luck baby daim, dzal & dhia...aunty nak joint, kena buat baby dulu..hehe

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya.. Johnson buat contest boleh join la

    ReplyDelete
  6. nk join jugak.rabia nak letak gambar rabia masa kecik

    ReplyDelete
  7. Comelnya dhia pakai costume tu. Nak join juga lah.

    ReplyDelete
  8. Good luck anak-anak Mummy Lynda, Moga Ada rezeki memang contest ni.. InsyaAllah Aamiin

    ReplyDelete
  9. Wahhhh...hadiah-hadiahnya sangat menarik lah.. Nak join jugak lah.. Anak buah ade..hehe..

    ReplyDelete
  10. Menarik la...hadiah pun best..nak suruh anak buah masuk la contest ni

    ReplyDelete
  11. Hadiahnya ohsem.. Bertuah sapa yang menang...

    ReplyDelete
  12. Hadiahnya pun menarik juga. Semoga berjaya ye anak-anak yang masuk contest

    ReplyDelete
  13. aida x rasa izzat nak bergambo dgn aksesori tu, alin :) ha ha ha ha

    ReplyDelete
  14. bestnya, klau ada anak dah join dah ni haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -