A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !  - Kisah makan lagi...ye, cuti panjang tempoh hari ..kerja kami sekeluarga ialah makan, makan, d...

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI ! - Kisah makan lagi...ye, cuti panjang tempoh hari ..kerja kami sekeluarga ialah makan, makan, dan makan. Tak makan di rumah, kami makan di luar rumah pulak hehehe..pekena dinner di A&W di Kajang pulak. Tak jauh dari ru


A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

Asalnya, kami tak plan pun nak dinner dan makan di A&W Kajang. Tapi, mummy terjumpa kertas ni.

Dhia tulis dan lukis kertas ni. Ayatnya AW DAN DZAL DHIA DAIM. Maksudnya, Dhia nak makan A&W.

Terus mummy inform daddy. Ye lah kan..bebudak macam ni. Depa pun bosan duduk rumah je berhari-hari. 

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

Kami pun buat decision untuk dinner di A&W Kajang. Alhamdulillah, long holidays kaki ini. Tak ramai orang di A&W Kajang.

Selesa sket kami anak- beranak nak dine in

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

Menu mummy fav all the time, Mozza burger dan A&W float

A&W DINNER TREAT ANAK-ANAK MASA CUTI !

Anak-anak pula, kids meal ayam sorang satu. Dapat pulak stationery set ni.

Agak berbaloi juga makan kids meal kat A&W...sesebelum ini, kami pernah dapat krayon, pensil warna juga.

Sekali sekala cuti panjang jenjalan kawasan rumah pun, syiokkk juga hehehe.

Kami sebenarnya dah tak lalu nak tempuh jalan jem ! That's why tak plan pi jenjalan luar Klang Valley.

You Might Also Like

15 comments

  1. Lama juga leya dah tak makan A&W... Errmmm...sedap pulak tengok

    ReplyDelete
  2. lama xsinggah A&W...suka float tu

    ReplyDelete
  3. bestnya. mesti anak2 suka... dah lama tak makan A&W.. hihihiihh

    ReplyDelete
  4. kat Penang ada few je A&W outlet. tapi sedap je burger2 depa kan.. tataula why macam tak famous sangat.

    ReplyDelete
  5. Lama Kak Sue tak pi makan A&W.. Betul Linda kadang jalan dekat rumah pun best juga kan.. malas nak layan jem tu haa..

    ReplyDelete
  6. Alahai sedapnya....lama tak makan A&W laaa..suka rootbeer float, ayam goreng, coneydog dan macam- macam la..birthday Dania nanti nak bawak dia la lepak A&W seremban...

    ReplyDelete
  7. oh Nampak jugak kertas tu ingatkan apa aw . rupanya A&W ye ,hehe

    Cici lama sangattttt tak makan sana. Jarang jumpa outlet kat area Ampang ni ha. rindu float dia <3

    ReplyDelete
  8. Sedap la dia punya makanan. Nk mkn anw kena pegi terengganu. Kelantan dh tkde. Bubur nasi dia pun best. Ayam dia berdesup pedas tp still jugak nk mkn. Evergreen mek punya suka adalah roti hotdog tu. Mainan yg dibekalkan kepada ank ank pun mcm buat sel otak berhubung. Good one

    ReplyDelete
  9. semuanya makanan di a&w sedap..my fav is ayam spicy..fuhh..rasa nak menambah je makan.burger nya pun sedap.

    ReplyDelete
  10. Wah.. dapat stationery.. Syok juga nie kalau bawa anak anak..

    ReplyDelete
  11. Set kid meal best juga ye. Kalau anak-anak nampak pencil box tu mesti diajaknya pergi makan A&W

    ReplyDelete
  12. jarang makan A&W ni..tapi kalau sesekali kalau jumpa, layan jugak..hehe..especially float dia tu..win

    ReplyDelete
  13. jarang makan A&W ni..tapi kalau sesekali kalau jumpa, layan jugak..hehe..especially float dia tu..win

    ReplyDelete
  14. Lama dah tak jejakkan kaki dekat A&W. Masa kecik dlu je selalu makan dekat situ. Float dia memang terbaik hehe.

    ReplyDelete
  15. lama x singgah a7W.
    yg paling kerap kami lalu adalah di rnr jejantas ayer keroh.
    coney dog.
    root beer float.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -