BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN - Alkisah throwback inject si baby Daim Naufal bulan Jun 2018 baru ini. Pejam celik, pejam celik besau da...

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN - Alkisah throwback inject si baby Daim Naufal bulan Jun 2018 baru ini. Pejam celik, pejam celik besau dah anak mummy ni ha. Si bongsu yang agak manja, suka berkepit dengan mummy, tak boleh mummy hilang dari pandangan, gigi dah ada banyak dan pandai menggigit. Adoiiiiiiii !

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN 



BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Muka tu, suka buat mummy geram ! Sebenarnya, tak adalah nak cerita pasal BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN tapi lebih nak cerita tentang umur setahun baby Daim Naufal. Entah kenapa rasanya tak banyak mummy cerita di blog mummy tentang baby Daim Naufal ni. Sian baby Daim Naufal. 


Sorry,dik ! Insyaallah akan ada banyak cerita tentang awak ye

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Alhamdulillah dah selamat di vaksinkan amanah mummy ni ha. Moga membesar dengan sihat walafiat ye, dik ! Macamana keadaan baby Daim masa kena inject? Macam tak ada perasaan pun ! Entahlah, tak sakit ke apa. Memang dak Daim ni jenis kuat sket. Lasaknya pun, kalah abangnya hahaha

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Inject 1 tahun ni, Daim kena inject di lengan. 

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Berkemeja pulak si Daim Naufal hehehe. Kemeja dari Chicco. Saje nak bagi anak melawa sekali sekala hehehe . Cuma Daim ni, tak suka pakai cap, sejenis cepat rimas. 


BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Kalau penat sangat, senang je dak Daim ni tidur. Dalam kendong pun boleh lena. Lagi dekat dengan mummy, lagi lamalah lena dia tu hahaha

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Dah setahun lebih, baru mummy bawa baby Daim main playground. Tahun ni, tahun busy buat mummy dan daddy. Memang selalu tak berkesempatan sangat nak ke tempat macam ni. 

So, nak tak nak..kena sempatkan juga bawa anak-anak ni terokai suasana sebegini untuk skil motor kasar dan halus mereka.

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

BABY DAIM CUCUK INJECT SETAHUN

Gamabr terbaru baby Daim Naufal 14 bulan ! Dah pandai tunjuk giginya yang ada 6 batang tu. Seronok ye, ada gigi. Boleh makan memacam dah. Pantang nampak makan...ambil dan terus makan je . Kadang-kadang tu, boleh gugur jantung. Takut tercekik dan sebagainya.

You Might Also Like

13 comments

  1. Comel je baby Daim Naufal ni kak.. Semoga membesar jadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
  2. Semoga daim membesar menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat..Amin...

    ReplyDelete
  3. Alolo comelnya dia.. Cik Sue pun geram nie..

    ReplyDelete
  4. Rasa sekejap je Daim dah setahun ye kak

    ReplyDelete
  5. sekejap umur setahun dah daim...

    ReplyDelete
  6. Happy 1 year baby Daim.. makin handsome dia..

    ReplyDelete
  7. Sekejapnya dah masuk usia setahun ye Daim

    ReplyDelete
  8. Cantik benau senyum nampak gigi macam tu ha...geram la tgok

    ReplyDelete
  9. Comel lawak ni. Baiknya dia kak, xnangis ke kena cucuk?.

    ReplyDelete
  10. Comel lah awak ni. Baiknya dia kak, xnangis ke ken cucuk?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -