BOBO DI MANA LAGU TRENDING POPULAR 2018

Trending betul lagu Si Bobo. Teringat conversation kami antara cousins and aunties via FB. Mak Ngah terkejut nama kucingnya Bobo jadi buala...

Trending betul lagu Si Bobo. Teringat conversation kami antara cousins and aunties via FB. Mak Ngah terkejut nama kucingnya Bobo jadi bualan. Hehehe. She's didn't realize Bobo trending lagu popular Dato Aliff dan da Sajat.

BOBO DI MANA LAGU TRENDING POPULAR 2018


Mummy suka lirik lagu tu, kalau boleh..jangan kayan video dia lah boleh kategori sebagai 18sx. Dah macam video clip mat salleh hehe.

Cerita pasal lagu nu, liriknya best ! Teringat zaman bercinta. Rajinlah telefon dan wasap dengan daddy bebudak ni. Pakwe kita sorang tu pun suka gak telefon n wasap mummy. Eh, rajin je telefon tapi...kami kurang suka bergayut. Memasing banyak tanggunjawab, bukan hanya buang masa untuk bergayut aje. Mummy je, masa tu ada 2 ekor anak kucing nak kena jaga.

Sekarang macamana? Rajin wasap? Call?

Dah beranak 3 memasing sibuk kerja. Tak done kekadang nak telefon or wasap. Unless bila perlu. Mungkin, balik kerja boleh jumpa dan borak sepuas puasnya kot hehehe.


Jom layan lirik lagu BOBO DI MANA LAGU TRENDING POPULAR 2018

BOBO DI MANA LAGU TRENDING POPULAR 2018


Di telpon gak diangkat angkat
Di Whatsap gak dibaca baca
SMS gak direspon juga
Oh sayang kau lagi dimana
Sayang jangan gitu dong
Aku takkan berbohong
Aku akan jujur sayang
Aku tak akan berdusta
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Kamu ngapain aja
Sampai tak ingat pulang
Ditelpon gak diangkat
SMS gak dibalas
Di Whatsapp gak dibaca
Aku jadi curiga
Aku akan jujur
Jangan kau banyak ngatur
Semalam aku tidur
Tapi bukan aku kabur
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Katanya kau pergi ke kantor
Tetapi kok gak pulang pulang
Bilangnya kerjaan mu molor
Oh sayang ku jadi curiga
Sayang jangan gitu dong
Aku takkan berbohong
Aku akan jujur sayang
Aku tak akan berdusta
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Semalam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Tadi malam bobo dimana
Bobo sama siapa
Ngapain aja
Bobo dimana

You Might Also Like

6 comments

  1. Trending ya lagu nie sekarang Linda.. sabar je lah.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Lagu nya okay saja cuma mungkin sebab video dia tak senonoh tambah pulak yang tukang nyanyi tu seksi kemainnnn.

    ReplyDelete
  3. patut la asyik tgk orang sebut bobo ni rupanya lagu dia

    ReplyDelete
  4. Saya siap report lagi video nya kak.. Lagu best tapi videonya tak kena langsung dengan lagu

    ReplyDelete
  5. katanya dah kena banned dr YOUTUBE..

    ReplyDelete
  6. Lagu okay tapi video dia melampau.. kalau buat elok-elok pun takpe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -