CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG - Alah membeli menang memakai, gitulah sifat kami laki bini. Kami sebenarnya bukan 100% seorang...

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG - Alah membeli menang memakai, gitulah sifat kami laki bini. Kami sebenarnya bukan 100% seorang yang kaki branded. Memanjang shopping coach aje. Kami pun ada juga bags dan handbags basahan dari pelbagai jenama seperti Camel, Elle, Vincci, Bonia dan banyak lagi. Ada rezeki lebih...bolehlah merasa luxury bags dari Coach, MK dll. Betul, tak? Macam mummy, semua handbags Coach yang ada ni, semuanya pemberian dari suami tersayang. Tak ada beliau, tak adalah mummy nak merasa Coach huhu.

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG


CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Oh ya, beza banyak MK dan Coach. That's why sejak dua menjak kami kami laki bini preferred shopping dari jenama Coach berbanding MK. Sebab Coach ada ada buat servis polish ! FREE je 😉Baru ni, mummy pi CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Handbags mummy Coach, hantaran kahwin satu masa dulu, memang mummy jaga sangat. Pakai pun jarang, tapi tetap pi bawa polish dan simpan elok-elok. Ada juga , plan nak let go juga tu. Sebab handbags terlampau banyak takut tak terjaga je .



CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Settle dah cuci / polish 2 handbags Coach mummy dan sling bag daddy. Alhamdulillah, senang berurusan dengan staff Coach di Empire Subang. Depa langsung tak sombong, walau mummy bukan customer depa. 

Almaklumlah, kami beli Coach bags semua ni kat overseas. But, of course original bukan gred ataupun tiruan.

Kalau Coach gred atau tiruan, memang mummy tak buat pasal hantar ke butik Coach.

Kalau korang nak cuci mata di butik Coach Empire Subang pun sangat di alu-alukan. Tanyalah apa sahaja, memang mereka tak sombong langsung !

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG ambil masa dalam setengah hingga 1 jam sebab masa mummy datang tu.. ada beg lain yang mereka nak cuci juga.

So...mummy amek kesempatan cuci mata dalam butik Coach. Tengok belt pulak...hehehe adakah itu rezeki buat cik suami? Jeng...jeng..jeng

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Belt lelaki Coach semuanya jenis leather, harga design yang mummy amek gambar ni adalah dari RM1100.

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Coach ni pun best, ada 2 kepala boleh tukar-tukar. Harga hat ni RM1200. Aihhhh mummy pulak fall in love dan minat hat ni. Hehe

CUCI COACH HANDBAGS DI COACH EMPIRE SUBANG

Belt Coach ni best sebab boleh pakai depan belakang. Reversible 

So, nampak best sket..boleh nampak 2 design berlainan tiap kali pakai.

Tak perlu beli sampai 2 design belt.

You Might Also Like

9 comments

  1. Menarik la...semalam akak baru masuk Longchamp..berkenan ngan satu handbag ni..harga RM1200, dh nyaris2 nak swipe credit card dah pas tu ada bisikan lain sampai ke telinga..balik beli coach..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Senangkan kak ada butik yang sediakan servis cuci beg. Mudah kerjakan. Nak beg tahan lama memang kena jaga betul2

    ReplyDelete
  3. Senang hantar cuci. Kalau kita cuci silap sikit boleh rosak beg tu.

    ReplyDelete
  4. Senang la ada service macam ni sebab selalunya kita nak cuci dekat rumah takut jadi apa apa pulak.

    ReplyDelete
  5. Senang ya ada servis cuci bag macam nie. Tak risau dah kan..

    ReplyDelete
  6. Bagusnya ada servis macam nie.. pelanggan puas hati..

    ReplyDelete
  7. oo..beg coach kalau beli, ada servis cuci sekali ke..kelass tau..bru k.fiezz tahu...

    ReplyDelete
  8. bagus lah gini.
    service terbaik after sales.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -