IKLAN INNITY UNTUK BLOG APPROVED !

IKLAN INNITY UNTUK BLOG APPROVED ! - Assalamualaikum kawan-kawan. Selamat  pagi. Korang pe khabar? Harap jangan ada Monday Blues hari ni, ...

IKLAN INNITY UNTUK BLOG APPROVED ! - Assalamualaikum kawan-kawan. Selamat  pagi. Korang pe khabar? Harap jangan ada Monday Blues hari ni, ye! Sebenarnya, mummy agak terkejut dan dalam masa yang sama pun happy juga. Alhamdulillah sujud syukur mummy ! Bulan ini,  mummy terima banyak khabaran berita gembira. Rezeki buat mummy sekeluarga, ,,banyak dapat berita baik dari yang kurang baik. Salah satu berita baik ialah iklan INNITY untuk blog dah APPROVED ! INNITY tu apa? INNITY ni, bukan ITTIFY tau...INNITY ni lebih kurang ADSENSE. Tapi, bukan ADSENSE ! Kiranya iklan INNITY ini akan bermajarajalela di blog mummy.





INNITY ini boleh menjana income blog. Sedikit sebanyak dan tak secara langsung. Adalah  sket income blog dari INNITY .

Macamana nak apply INNITY dan berapa hari approval? Macamana pula tutorial pasang iklan INNITY? 

Bab tu semua, tunggu mummy ada kekuatan menulis entri .

Buat masa sekarang kekuatan tu belum ada, plus minus mood blogging pun ntah ke mana-mana.

Too many drafts inside my blog. Tak tahu kekadang tu nak mula update blog cerita apa dulu.

Anywhere, thanks pada yang sudi baca blog mummy. Thanks for your support

Tanpa anda, tak adalah INNITY. Insyaallah, ada rezeki lebih nanti mummy buat GIVEAWAY lagi ye.

As usual, top komentar bulanan masih berjalan. Token CASH ! Hehe. 


You Might Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah.. Tahniah mummy linda..

    ReplyDelete
  2. Wah,tahniah linda. InsyaAllah lepas ni makin masyuklah

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mummy

    Tu la kekadang tak tahu nak letak apa . kekadang dah ada gambar, tak tahu nak bebel apa. kang dah nak tulis, halfway je takde mood T_T

    ReplyDelete
  4. Share..nak tau gak...by the way..tahniah tau...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Linda.. happy for you..

    ReplyDelete
  6. Rezeki mummy..tahniah..share tips pls..hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak..alhamdulillah.nampak kak sangat aktif dalam bidang blogging.

    ReplyDelete
  8. Nanti share la tips hee. sebab ika takda pasang any ads pun hee

    ReplyDelete
  9. ada apply haha tak lepas huuhuhuuu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -