Sambutan Birthday di Ofis

Sambutan Birthday di Ofis - Alhamdulillah, dah bulan baru, welcome September ! Nak bagi mood menulis mai kaw kaw..meh la kita throw back s...

Sambutan Birthday di Ofis - Alhamdulillah, dah bulan baru, welcome September ! Nak bagi mood menulis mai kaw kaw..meh la kita throw back sket. So, kali ini, mummy nak cerita tentang birthday celebration yang di taja oleh opis mummy. 

Terima kasih semua, setelah sekian lamanya...baru merasa.hahaha dah tua kot, sebenarnya nak elak. Tapi....entahlah ...tak dapat nak elak juga.



Kek pertama untuk tahun ni. Ada jugaklah kek...ngatkan tak kan ada kek tahun ni.

Daddy tu pulak, memang tak gemar nak bagi atau belikan kek dan bunga. So, tok sah mimpi hat tu. 

Nasib ada dapat 'coach', ehemmmmm...haha




 Tadaaaaa...kami geng Leo hahaha. Cumsnya, Mummy secretary capuk je. Depa dua tu Engineer. Najmi (lelaki) intern dari UiTM course Chemical Engineering dan Ammie pulak Engineer kat opis.

Mummy nyaris jugak nak jadi engineer. Tapi, tak ada rezeki kot. Sekolah dulu, aliran Civil engineering. UiTM pulak, amek Electrical engineering

Then, tukar course pulak ke Management. Hebat aturan DIA. Rezeki Allah tentukan....mummy insyaallah follow the flow. Yakin pada qada dan qada NYA.

Syukur..di sebabkan  itu... mummy ada banyak experience. Alhamdulillah

So....ada jugaklah knowledge dalam bidang civil, electric, management, law, basic taxations, accounting dan dan blog jugak.

Tak leh tinggal hat blogging. Ni...terapi sebenarnya, lagi stress....lagi banyak idea menulis kat blog




Okay sambutan birthday mcm ni merupakan monthly activities opis.

Gambar atas tu, Air 100 plus, buah tembikai dan ais. Mummy jugak lah kena p beli. Walau hakikatnya, nak sambut birthday kita sat g huhu.

Still tak boleh nak hadam, kenapa pilih katering untuk makanan sahaja.

Kenapa nak bazirkan masa staff macam ni.

Okaylah biaq p lah depa. Mummy pun tak lama kat company ni. Korang doakan mummy cepat dapat kerja lain ye !

Okay, menu makanan kami masa birthday celebration temanya PEDAS. Walau mummy secretary pada CEO, pemilihan menu tetap dari CEO sendiri.

Sambutan Birthday di Ofis
Udang butter spicy


Mixed Veggie

Sambutan Birthday di Ofis
Ikan Kembung cili api

Ada ayam masak kurma..but tak tahu mana pergi gambo nya huhu

Ni sahaja menu ya

Sambutan Birthday di Ofis

Selesai majlis gilang gemilang haha . 

Moga mummy di kurniakan kesihatan yang baik, diberikan rezeki yang halal yang melimpah ruah, di panjangkan umur dan sentiasa menjadi orang yang baik dan positif selalu

Aamiin. Insyaallah







You Might Also Like

9 comments

  1. Happy birthday to you.may allah bless u always...

    ReplyDelete
  2. bestnya ada jamuan makan-makan sempena birthday... cantik cake tu... nampak stoberi dapnyee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Happy birthday Mummy linda..

    ReplyDelete
  4. Wahh syoknya celebrate birthday dekat office. Happy Belated Birthday kak ;)

    ReplyDelete
  5. Allah Selamatkan kamu...allah selamatkan kamu..allah selamatkan azlinda alin...allah selamatkan kamu...panjang umur murah rezeki..best sambut birthday...

    ReplyDelete
  6. Best ya ada sambutan dan ingatan harijadi kita kan. Kak Sue doakan semoga ada rezeki lebih baik untuk Linda kat tempat lain nanti.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  7. Bestnya sambut birthday kat office. Bestkan sambut sekali dengan kawan kawan yang sama bulan lahir dengan kita

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -