TOLLYJOY IN DA HOUSE

TOLLYJOY IN DA HOUSE - Anak-anak kami masa baby memang kebanyakkannya memang menggunakan jenama TOLLYJOY, antara  salah satu jenama rangk...

TOLLYJOY IN DA HOUSE - Anak-anak kami masa baby memang kebanyakkannya memang menggunakan jenama TOLLYJOY, antara  salah satu jenama rangkaian baby yang menjadi pilihan kami sekeluarga senang dapat dan harga pun berbaloi. Kat mana kami selalu dapatkan barangan Tollyjoy Malaysia ni? Selalunya, kami beli di AEON, shopping mall pilihan.


TOLLYJOY IN THE HOUSE


Tollyjoy, tollyjoy malaysia, baby , barangan baby, wet tissue Tollyjoy, tuala Tollyjoy

Stok baby Daim je ni, alhamdulillah baby Daim memang serasi dengan Tollyjoy.


Tollyjoy, tollyjoy malaysia, baby , barangan baby, wet tissue Tollyjoy, tuala Tollyjoy

Wet tissue Tollyjoy Baby Wipes. Best tisu ni sebab menggunakan 99% air tulen, tanpa pewangi, tiada alkohol, tiada paraben dan lembut 


Tollyjoy, tollyjoy malaysia, baby , barangan baby, wet tissue Tollyjoy, tuala Tollyjoy


Pencuci baju dan dan pencuci botol. Pencuci ini ini memang di rumus khas untuk bayi.



Set makan dan minum baby Daim. BPA FREE,  mangkuk tu boleh letak air panas untuk memanaskan makanan. Tak berat dan dan sesuai untuk baby 6 bulan ke atas. Kita di Malaysia, baby 6 bulan ke atas baru di galakkan beri makan. Sebab perut baby dah matang dan boleh terima makanan selain susu.


Bag pempes. Sesuai untuk kami yang rajin travel every week.



Tuala baby Daim semestinya warna biru. 

Aim pakaian Tollyjoy pulak untuk Daim. Sebab baju-baju Tollyjoy beberapa bulan lepas semua dah kecik hehe.

Korang pernah pakaikan anak atau anak buah korang dengan brand Tollyjoy? Kalau belum pernah cuba. Silalah cuba. Highly recommended.

Lagi satu, Tollyjoy ni rajin buat Giveaway. Boleh stay tune di Intagram mereka di www.instagram.com/tollyjoymalaysia

You Might Also Like

11 comments

  1. Kak Sue pun masa anak-anak kecik dulu guna juga barang dari Tollyjoy Linda..

    ReplyDelete
  2. Kita suka dengan bauan mandian tollyjoy ni..memang sedap

    ReplyDelete
  3. Ana pernah juga guna jenama ni masa syafi dulu. Senang nk jumpa dan harga pun mampu milik.

    ReplyDelete
  4. banyaknya shopping suka baby daim hihihi

    ReplyDelete
  5. Ada je guna produk Tollyjoy untuk anak anak..memang bagus

    ReplyDelete
  6. wahhh... seronok... brand ni pun mmg bgus kn

    ReplyDelete
  7. Suke wet tisu dia.. standby dalam kereta..

    ReplyDelete
  8. Seronok la baby daim...banyak barang baru tu ha..

    ReplyDelete
  9. Happy tgk gambar 1st. Tersenyummm comel hehe

    ReplyDelete
  10. ada baby ni, meriah shopping brg dia kan. nice.
    aida xde baby dah, alin.
    baby yg ada pun, da tua, tapi manja nyer mcm baby jugak ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -