5 MINGGU DAH GEGAR VAGANZA 2018

Pejam celik, pejam celik dah 5 minggu rupanya Gegar Vaganza. As usual..mummy tak pernah skip lagi nonton GV5 2018 ni. Kalau tak dapat tengo...

Pejam celik, pejam celik dah 5 minggu rupanya Gegar Vaganza. As usual..mummy tak pernah skip lagi nonton GV5 2018 ni. Kalau tak dapat tengok live pun tak pe..semua udah di rekod haha. Boleh tengok secepat yang mungkin!

Minggu ke5 Gegar Vaganza ni, layan pulak dengar lelagu minggu ni. Lagu lama ...syiok mengimbau walau ada lah rasa sedih..biasalah lagu lama ni. Tangkap leleh..ada sedikit sedih dan boleh nangis tetiba.

5 MINGGU DAH GEGAR VAGANZA 2018


Up5 MINGGU DAH GEGAR VAGANZA 2018, zamani tak bolehmenyanyi, zamani terkeluar dalam gegar vaganza

Juri banyak komen tentang persembahan pentas yang macam tak seberapa sangat. Bila terdengar komen..br tersedar. Ya ! Ada betulnya tu.

Part paling sedih bila Zamani tak boleh nyanyi. Dah la lagunya tu tangkap leleh. Haha..tetiba mummy pun sama meleleh weiii. Nasib rumah ni tak banjir haha.


5 MINGGU DAH GEGAR VAGANZA 2018, zamani tak bolehmenyanyi, zamani terkeluar dalam gegar vaganza

Dia Fadila..memang perfect giler.. dari segi performance dan juga vokal.

Antara peserta yang mendapat komentar positif dari juri

5 MINGGU DAH GEGAR VAGANZA 2018, zamani tak bolehmenyanyi, zamani terkeluar dalam gegar vaganza

Di penghujung rancangan GV5, Zamani terkeluar.

Mummy sedih juga..ye lah..sakitkan. sedangkan, yang bekerja pun boleh dapat MC cuti.

Memang lah ini satu pertandingan...ntahlah...tak tahu nak komen apa.

Alhamdulillah..nasib baik Dato Alif menggunakan immunity kepada Zamani...supaya dapat bertahan dan dapat meneruskan pertandingan ini ke minggu hadapan.

Terima kasih Dato Aliff. Lebiu...moga sentiasa di murahkan rezeki ya !

You Might Also Like

7 comments

  1. Ala terlepas part ni. Terlelap huhu. Kesian zamani tak boleh nak perform disebabkan masalah kesihatan. Takpe minggu depan buat yang terbaik

    ReplyDelete
  2. tak tgk lagi yg minggu ke 5 punya. nak tgk lah nanti kat youtube.. kite pun minat zamani jugakkk..

    ReplyDelete
  3. Sedih biler di umumkan di singkirkan..
    nasib kan ade dato aliff but hopefully zamani guna imuniti yg ade ini sebaik mungkin..sebab ini pertandingan..lepas ini kena lebih fair :)

    ReplyDelete
  4. aida tgk yg ni separuh jalan jer.
    sib baik sempat la tgk part Zamani tu. aduhai, sedih la jugak kan...
    dah le aida ni team Zamani, alin.
    tapi... bila dia serap balik cara ni, cara dia tak perform langsung, aida pun rasa x adil bagi yg lain.
    lepas ni, sape sakit, ada excuse, betul la apa yg Tok Ram cakap kan.
    hmmmm we will see lah...

    ReplyDelete
  5. Saya baru tengok hat minggu ke 2..layan youtube je kak.. Kadang gv yang tengok saya tidur.. Hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -