HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK

HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK - Alkisah jenjalan seorang diri, memang syiokkk..tak ada sapa yang kawal. You know, you can shopping till you ...

HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK - Alkisah jenjalan seorang diri, memang syiokkk..tak ada sapa yang kawal. You know, you can shopping till you drop. Seronok sangat aiiih. Hehehe. Sebenarnya, visi nak belikan mak mummy handbag. Memang dah lama niat nak belikan mak handbags. Kalau mahal sangat, 1 handbag jelah. Kalau harganya ada dalam bajet tu, boleh lah belikan 2 handbags. Dok tengok cuci mata di online tapi macam tak puas pulak nak belek-belek. Sudahnya ke shopping mall jua.


HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK

Memula mummy masuk ke kedai Charles Keith tapi design macam tak best pulak untuk mak. Mak mummy sejenis suka handbags colorful. Warna merah, oren, biru dia dah ada. So kali ni nak cari kuning, coklat atau nude colors.

Mak mummy ni, tak kisah sangat bab brand. Asalkan besar. Coach handbags mak pun ada banyak juga. Tak silap ada 2 ke 3 untuk jenama Coach. 


HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK

Bolehlah handbag gini untuk mak. Handbags basahan buat mak kalau nk pi Tesco, Giant. 

Mak dangan abah mummy weekend suka meronda tempat macam tu, beli groceries bersama-sama. Romantik gitu.

Handbags BUM pilihan mummy untuk Tok Mak tu (read : mak mummy), ada macam diamonds dan label, nampak menarik hati mummy.

Harapnya tok mak suka dengan surprise ini hehehe.


HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK

Handbag kedua ini pula warna light brown macam nude sket. Brand Beverly Hills Polo Club. Tekstur bag ni macam leather, tapi bukan leather. Compartment yang besar dan boleh di letakkan di bahu. Shoulder bag.

Tok mak memang suka beg yang luas dalamnya, sebab boleh sumbat macam-macam hehehe. Mummy pun suka juga beg besar-besar. Sumbat segala mak nenek dalam tu hahaha.


HANDBAGS UNTUK MAK DAN ADIK

Dah alang-alang shopping tu, roger adik mummy terus.. kot-kot nak kirim handbag ke apa. Tapi, bukan belanjalah ye hehehe. Buat masa ni peruntukan yang ada untuk mak dulu.

So, adik nak bag pack. BUM ada banyak bag pack yang lawa-lawa, bila whatsapp beliau. Beliau nak hat ni.

Nampak dalam gambar macam kecik, tapi sebenarnya besar juga. Mak-mak ada anak kecik ni, memang prefer bag pack kan? 

Mummy pun sama juga kalau keluar bawa anak-anak prefer bag pack.

Melainkan pi kerja, kena bawa shoulder bags yang selesa nampak professional. Pi kerja time ada slot appointment dengan client, time tu atas sampai ke bawah nak kena perfect hehe. Biasanya hangbag Coach jadi mangsa keadaan lah kena bawa hehehe.

Barulah client confident dengan kita. Iye, dak? Nama pun dunia bisnes !


You Might Also Like

10 comments

  1. Cantik beg BUM bag pack tu kak. Ana pun berkenan tgk.

    ReplyDelete
  2. Fuh coach buat basahan Tu.. semua beg cantik2 pandai Linda pilih

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh BUM tu untuk basahan kak bukan COach hehe

      Delete
  3. biasa orangh tua mmg suka beg besar2..semua nak sumbat dlm tu...telekung travel...supplement..ubat2, cari jer..hahaha

    ReplyDelete
  4. lawanya bag warna kuning nbrown tu

    ReplyDelete
  5. bekenan dengan bagpack sebab sha kalau kemana mmg bawak satu bilik haha

    ReplyDelete
  6. k.fiezz pun jenis suka bag pack..

    ReplyDelete
  7. Cantik beg Tok Mak tu Linda.. suka akak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -