HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18

HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18 - Today is the day. Thanks to my mom in law (alfatihah to Arwah Nurimah Mohd Ali) lahirkan my husband. Tet...

HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18 - Today is the day. Thanks to my mom in law (alfatihah to Arwah Nurimah Mohd Ali) lahirkan my husband. Tetiba sayu pulak pagi ini hahaha. Entri khas kali ini, seperti biasa untuk husband tersayang. Tahun ni, seperti biasa tak ada prank, tak ada special dinner etc. Last week, daddy kerja the whole week Isnin hingga Ahad. Dia punya penat, Allah je yang tahu. So, mummy pun tak nak paksa daddy ke mana-mana. Lagipun, beliau tak suka sambut grand birthday beliau. 

HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18

HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18

Apa yang mummy lakukan seperti biasalah, beri hadiah. Apa hadiah untuk beliau kali ini? Sesebelum ni, beliau asyik dok bercakap pasal belt je. Kali ini, hadiah birthday daddy...mummy berikan Coach Belt yang ada 2 kepala. Boleh tukar mana-mana kepala dan belt ni adalah reversible belt. Berbaloi sebab boleh jadikan 4 fesyen berlainan.

VIDEO UNBOXING HADIAH BIRTHDAY 10.10.18




Video unboxing his hadiah birthday 10.10.18. Muka cover handsome lah kekononnya, nak serious haha. Padahal, dalam hati mesti tengah berbunga-bunga kan? Wishlists dah ada dalam genggaman.

Hopefully suka dengan pemberian binimu yang tak seberapa. Thanks for everything. We are love you so much !

Moga dipanjangkan umur, di murahkan rezeki yang halal melimpah ruah.

HAPPY BIRTHDAY HUBSBABY 10.10.18

Gambar belt mummy tak sempat snap pun, gambarnya lebih kurang seperti di atas ni. Gambar ni, mummy ambil waktu mummy visit butik Coach di Empire Shopping Gallery.

Tapi, mummy tak beli Coach di situ, mummy beli online dengan kawan mummy Curlysu.

You Might Also Like

11 comments

  1. Selamat hari lahir untuk suami sis.. Semoga sis dan suami dirahmati dan diberkati oleh Allah..

    ReplyDelete
  2. happy birthday utk husband linda...sama busday ngan adik bongsu arini juga

    ReplyDelete
  3. Cantik nombornya...
    happy birthday husband kak linda

    ReplyDelete
  4. Happy birthday husband Linda, amboi laki bini minat Coach ni

    ReplyDelete
  5. sama besday date dgn emak aida.
    10.10.1946 :)

    ReplyDelete
  6. wah inik takrikhnya.. happy birthday buat hubby linda amin utk segala doa linda

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday asben mummy.. Moga sihat selalu dan di murah kan rezeki...

    ReplyDelete
  8. Happy birthday buat husband mummy linda..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -