HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah

Home Tuition & Guru Quran di Rumah - Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Mummy dan daddy puas juga cari cikgu home tuition dan Gu...

Home Tuition & Guru Quran di Rumah - Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Mummy dan daddy puas juga cari cikgu home tuition dan Guru Quran yang boleh datang ke rumah untuk Dhia dan Dzal. Sebab apa kami prefer guru / ustaz / ustazah datang ke rumah? Sebab kami ni, tak ada masa sangat dan selalu tak sempat nak keluar menghantar anak.  Jadual masa daddy yang tak tentu, mummy pun sama juga. Tak nak lah nanti, di sebabkan kami tak boleh nak ikut masa anak. Anak pula, tak pergi ke pusat tuisyen dan kelas mengaji.

Home Tuition & Guru Quran di Rumah


HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah



Yang kedua, masalah kami ni..kami ni berpindah randah. Hari cuti, kami balik ke Kajang. Manakala, hari bekerja ...kami di Subang. Mummy pulak, adakala hari bekerja kena p ofis kat Kajang juga. So, kami memang 100% prefer Home Tuition & Guru Quran di Rumah


HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah

Untuk pengehtahuan semua, Home Tuition & Guru Quran di Rumah yang mummy berminat ini adalah dari HCube Education.

HCube Education merupakan agensi yang menyediakan tutor dan guru quran berkualiti untuk para ibubapa yang memerlukan pengajar atau cikgu datang ke rumah.

5 Kelebihan HCube Home Tuition & Guru Quran di Rumah 


Home Tuition & Guru Quran di Rumah sebenarnya juaga amatlah jimat dari segi masa dan tenaga



HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah

HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah

Budak-budak pun lebih fokus bila dapat one to one dengan tenaga pengajar Home Tuition & Guru Quran di Rumah HCube

Rasa lebih yakin dan dan selamat

Kami dapat melihat sendiri anak kami belajar di depan mata.

HCube Education mempunyai banyak branch di Malaysia seperti Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang, Johor

TESTIMONI HCUBE EDUCATION JOME TUITION & MENGAJI AL QURAN DI RUMAH


Hcube Education juga merupakan trusted education center di mana ada banyak testimoni positif

Testimoni HCube Tuisyen UPSR 6A


Result UPSR 4A

HCube Education Home Tuition & Guru Quran di Rumah
Paper BI- A

Testimoni pun dah dah buatkan mummy puas hatim so, korang warga  Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang & Johor, jom dapatkan khidmat home tuisyen & guru quran di rumah bersama HCube Education.

Selanjutnya, boleh layari :

You Might Also Like

11 comments

  1. Bagus ni..kadang-kadang utk ibu ayah yang sibuk bekerja di siang hari, tak sempat nak hantar anak g tuisyen...boleh guna khidmat ni..

    ReplyDelete
  2. Bagus nie Linda, kebetulan Kak Sue tengah cari home tuisyen dengan mengaji Quran kat rumah. Tq for sharing ya..

    ReplyDelete
  3. wah semuanya boleh online skrg kan

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Lynda sharekan tentang Home tuition ni, nanti bolehlah survey untuk Fatin juga.

    ReplyDelete
  5. Bagus sangat ni kan, bila home tuition anak anak lagi fokus. Nak tanya soalan pun dia orang tak ada lah malu malu.

    ReplyDelete
  6. Bagus ada Home tuition macam nih kan kak.. Memudahkan kita juga untuk pastikan anak anak tak tercicicr dlm pelajaran

    ReplyDelete
  7. tq sharing kak.bagus kan home tuition macam ni.

    ReplyDelete
  8. Bagus gak ada home tuition ni.. Tak yah budak2 nak keluar.. Bukan la nak suh dorang terperuk je kat rumah tapi faktor keselamatan..skrg ni macam-macam kes... Ada home tuition ni, mak pak pun boleh pantau kat umah.. Budak2 nak tanya soalan pun tak segan sbb 1 to 1 dengan cikgu..

    ReplyDelete
  9. Bagus ada home tuition ini.. senang nak pantau anak-anak.. Lebih terjamin keselamatannya..

    ReplyDelete
  10. aida tgh mencari jugak tutor personal, kalau ada.
    mudah.
    mudah utk anak. mudah utk kita pantau tutor tu sendiri.
    biar mahal skit, yg penting berkualiti.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -