Lunch dan Shopping di H&M di Evolve Mall Petaling Jaya

Lunch dan Shopping di H&M di Evolve Mall Petaling Jaya - Assalamualaikum Selamat pagi semua. First time ni, mummy singgah Evolve Mall ...

Lunch dan Shopping di H&M di Evolve Mall Petaling Jaya - Assalamualaikum Selamat pagi semua. First time ni, mummy singgah Evolve Mall walau selalu lalu depan shopping mall ni. Shopping mall yang besar ni, sebenarnyasebe jauh dari office mummy..kalau naik kereta tu dalam 5 minit je dah sampai.

Lunch dan Shopping di H&M di Evolve Mall Petaling Jaya



Dasar mak-mak kan.. lunch time pun dok teringat kat anak dan sempatkan diri beli baju anak-anak.

Kebetulan H&M ada tshirt sales untuk anak-anak 4 helai RM70. Normally, 2 pairs pun dah RM60.

Bukan tshirt biasa ni..tshirt ni adalah organic cotton. Berbaloi !


Then mummy lunch kat 10 years ...prawn kuey tiaw pepanas baru masak.

Memang perghhh sedap ! Kalau korang tak percaya..korang boleh pergi ke 10years ye.




Organic cotton tshirt Dzal




Organic cotton tshirt Dhia


Kasut untuk Daim...kasutnya tertinggal kt Kajang. Oleh kerana nak berjalan minggu ni, erpaksa beli baru hehe.

Lagipun, kasut yang ada ada kat rumah tu...turun temurun dari abang dia.

Erm..tak tahulah Daim ni nanti macamana. Daim ni, sejenis tak suka pakai kasut.

Suka berkaki ayam dari pakai kasut huhu

You Might Also Like

9 comments

  1. H&M kalau sale memamg harga dia boleh buat mak-mak naik hantu shopping..hehehe...
    ala cute nya kaki daim... sedap nya kueh tiew tuu..tp nieyl tgh berpantang x boleh makan makanan yang gatal...tggu luka kaki nieyl elok baru boleh makan seafood semula

    ReplyDelete
  2. Memahami mummy..memang pangai mak-mak sangat pi mana2 mesti beli barang anak-anak..

    ReplyDelete
  3. Cantik la design baju H&M ni. Ok la dapat promotion almost 50% kan, tak rugi la grab pun...hihi

    ReplyDelete
  4. wahhh sambil2 makan sambil2 tu shopping..

    ReplyDelete
  5. memang penyakit mak-mak la, alin.
    soping semua utk anak.
    pantang tgk baju anak murah skit kan. sambar!!!
    now, aida suka beli kan kakak-kakak baju blouse.
    diorang dah anak dara, tau jer la kan.
    it is time utk diorang ubah penampilan la kan.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya lahai. Tak pernah rasa lagi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -