Lunch KFC, Part Ayam Mesti Makan Last Sekali

Lunch KFC, Part Ayam Mesti Makan Last Sekali-  Antara ayam goreng KFC, coleslaw, mashed potatoes. Mana satu korang makan dulu?😊😊 Mummy s ...

Lunch KFC, Part Ayam Mesti Makan Last Sekali- Antara ayam goreng KFC, coleslaw, mashed potatoes. Mana satu korang makan dulu?😊😊 Mummy suka makan side dishes KFC dulu, ayam KFC tu biasanya part last. Sejenis sayang nak makan ayam KFC awal-awal haha.

Lagi satu kadang dok risau kenyang makan ayam, kalau makan ayam tu awal-awal. Side dishes abes dulu tak pe,kalau ayam KFC tak habis, boleh bawa balik. Tapi breastfeeding mom, mana pernah makan tak habis haha. WAJIB licin weiiii.

Lunch KFC, Part Ayam Mesti Makan Last Sekali


Lunch KFC, Part Ayam Mesti Makan Last Sekali

Tekak ni tetiberrr nak makan KFC, kebetulan mummy pi pos barang kat Tesco Ara Damansara. So, ambil kesempatan makan lunch situ je lah. Selagi boleh jimat masa, kita jimatkan masa.

Sebab tu, mummy suka lunch sengsorang. Senang nak ke sana sini kalau ada hal yang macam ni hehehe

Okay, cerita tentang KFC mummy suka original flavour. Sebab tak muak dan rasa rempah ratusnya.

Pengalaman korang cemana ? Hehehe


You Might Also Like

15 comments

  1. Nurul pun suka redah makan sorang2.. hehehe.. and suka spicy flavour ^^

    ReplyDelete
  2. Ika rasa, ika pun sama. sebab ika akan makan sayur dulu la apa la. tapi ayam tu hujung hujung baru makan hehe.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/book-haul-october-mall-karangkraf-mega.html

    ReplyDelete
  3. Kita serupa! Memula roti, kemudian coleslaw dan last ayam 😁

    ReplyDelete
  4. Mummy boleh join Syafi sebab dia pun makan original

    ReplyDelete
  5. Alamak,rabia dah terliur ni..Kfc my favourite food.coleslaw tu sedap..

    ReplyDelete
  6. Rabia suka makan ayam dulu,lepas tu baru lah french fries,coleslow.kdg2 jrg2 order coleslaw tu.

    ReplyDelete
  7. bila lah nak makan sekali lagi kfc ni

    ReplyDelete
  8. Nieyl kebiasaanya akan makan mashed potato dlu, coleslow,roti dan last ayam..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Sha suka spicy.. Original kadang masin.. kikiki..

    ReplyDelete
  10. dulu sha selalu makan makan side dishes jugak pastu kenyang, ayam kenot go dah hahaha so skrg sha makan je ayam dulu sebab side dishes boleh bawak balik hehehe

    ReplyDelete
  11. Sama gak perangai..makan mashed potato..coleslaw tu bagi orang sbb x suka..x tau kenapa x suka..makan roti pas tu baru makan ayam..part kulit makan dulu...

    ReplyDelete
  12. Kak Sue suka makan selang seli dengan side dishes n suka spicy. Selalunya memang licin jugak.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. Sy kalau kfc suka zinger kak.. Ayam kadang2 je makan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -