HONOR 7S UNTUK BIRTHDAY MAK !

HONOR 7S UNTUK BIRTHDAY MAK ! - Happy birthday Mak ! 21 November merupakan hari jadi mak mummy. Seperti biasa setiap hari lahirnya, mummy ...

HONOR 7S UNTUK BIRTHDAY MAK ! - Happy birthday Mak ! 21 November merupakan hari jadi mak mummy. Seperti biasa setiap hari lahirnya, mummy akan belikan kain pasang kat Gulati's atau Jaket. Sebab mak jenis suka kain ela untuk buat baju kurung. Senang nak pakai jika ada jemputan kenduri kendara. As usual, memang mak suka baju yang banyak macam hand bag hehehe.


HONOR 7S UNTUK BIRTHDAY MAK !


Tapi tahun ni hari  jadi mak, kelainan sedikit. Bagi hand phone pulak. Mak memang sedia ada 2 hp brand WC (beli kat WOWShop China Brand) dan Samsung. Dedua hp ni ada masalah tersendiri, sian kat mak. SO, mummy plan nak bagi hp. Kebetulan ada rezeki lebih sedikit.

Tapi sebenarnya masih dalam perancangan. 50-50 nak bagi hp ke macamana. 



Mummy memang nak ke JC Shop (dekat dengan kedai RM2 TTDI Grove, Kajang). Nak beli cable tab Dhia yang rosak, memory card untuk hand phone mummy (64gb ROM ) abes pakai dah. 

Alang-alang ternampak hand phone terus call adik dan on je. 


Handphone untuk mak


Damages aksesori untuk mummy

Selamat hari jadi mak. Moga mak sentiasa di berikan kesihatan yang baik, murah rezeki dan di panjangkan umur. Terima kasih atas segalanya mak. Jasamu tiada nilainya  moga mak sentiasa di bawah lindunganNYA. 

You Might Also Like

9 comments

  1. Happy Besday, mak mummy.. Rezeki lebih, berkongsi dengan org tua, berkat.. Moga murah rezeki mummy selalu..

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi untuk mak linda..Moga diberikan kesihatan untuknya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki Mak....
    Selamat Hari Jadi Mak mummy...
    semoga di beri kesihatan yg baik dan di murahkan rezeki selalu..AMinnn

    ReplyDelete
  4. Semoga makcik sentiasa murah rezeki ye. Happy birthday makcik

    ReplyDelete
  5. Semoga akak sentiasa dimurahkan rezeki. Suka makcik dpt hp baru ye.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah bertambah rezeki kak lynda bagi mak hadiah handphone

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..
    Happy bitrhday buat mak sis..

    ReplyDelete
  8. Happy birthday mak...bestnya dpat hadiah best...

    ReplyDelete
  9. Happy Bezday untuk mak Lin semoga diberikan kesihatan yg berkekalan. Umur berapa mak Lin tu?
    Sure seronok mak dpt hp bezday tahun ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -