ZAMANI LUPA LIRIK ! GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018

GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018 - Macam biasalah, mummy tetap sokong Zamani SLAM walau ramai hina beliau pada malam itu kerana lupa li...


GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018 - Macam biasalah, mummy tetap sokong Zamani SLAM walau ramai hina beliau pada malam itu kerana lupa lirik. Mummy? Wat relax, wat peace ajooor. MAlas nak komen benda tak pasti dan malas nak ulas banyak. Ko nak sokong, ko sokonglah. Ko tak nak SOKONG terpulanglah ! Di status FB mummy ..mummy hanya letakkan status ZAMANI OH #ZAMANI je. Tak nak lelebih !


Dan, bagi yang suka membawang dan judge tak tentu hala tu. Korang patut dengar pengakuan Zamani. Kenapa beliau jadi begitu? Betul ke ZAMANI LUPA LIRIK ! GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018?

ZAMANI LUPA LIRIK ! GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018




ZAMANI LUPA LIRIK ! GEGAR VAGANZA 5 SEPARUH AKHIR 2018 - Dengarlah pengakuan humble beliau, beliau tak salahkan sesapa..memang salahnya sendiri. Walau hakikatnya Zamani tak dengar muzik untuk masuk intro lagu tersebut.

Mummy perasan juga..last week Amelia ada ketuk-ketuk telinga beliau sebab tak dengan earphone. Harap ASTRO perbaiki mutu teknikal depa untuk FINAL GV5 ni ha. Jangan sampai artis yang menyanyi.. tak memasal kena kecam pulak huhu.



Something wrong with ASTRO atau Teknikal mereka? Atau strategi mereka nak keluarkan orang sekian sekian hahahaha.

Ok tak nak membawang sangat . Jom kita tengok lagu yang akan ke FINAL untuk GEGAR VAGANZA 5 TAHUN 2018

antara artis pilihan mummy juga di GV5. Very versatile ! Insyaallah JUARA ! 



LAGU FINAL untuk GEGAR VAGANZA 5 TAHUN 2018


Di final GEGAR VAGANZA 5 AKHIR 2018, seperti tahun-tahun sudah juga. Ada 2 lagu yang mereka nyanyikan. Iaitu secara sendiri dan lagi satu pula secara BATTLE.

Antara lagu-lagu ke peringkat akhir GEGAR VAGANZA 5 2018 :-

1.Noryn Aziz - Laskar Cinta
2.Amelina - The Power Of Love
3.Dia Fadila - Makin Aku Cinta
4.Maya - Nisan Cinta
5.Zamani - Lagu Jiwa Lagu Cinta
6.Billy Zulkarnain - Curiga


Lagu kedua (Battle Rap) Akhir GegarVaganza 2018

1. Where Is The Love - Dia Fadila & Noryn Aziz 
2. Teman Pengganti - Amelina & Maya 
3. Bunga (altimet) - Billy Zulkarnain & Zamani

You Might Also Like

13 comments

  1. Minat zamani gak hihihi.. Tu la bila dengar pengakuan dia kesian pulak tgk..

    ReplyDelete
  2. Betul tu....
    ikut la nak sokong mana pun kan...
    fav nieyl MAYA dan EMELINA

    ReplyDelete
  3. Minat dari zmn sekolah. tp jarang sekali tgk GV

    ReplyDelete
  4. Oo yake.. alamakk maaflah ye ingatkan dia gugup sampai sampai lupa lirik untuk pusingan memula tu. Itu yang frust tu

    ReplyDelete
  5. Oo yake.. alamakk maaflah ye ingatkan dia gugup sampai sampai lupa lirik untuk pusingan memula tu. Itu yang frust tu

    ReplyDelete
  6. Yeah... Memang sokong Zamani gak.. Jom..saksikan final GV5

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zamani. Dah rezeki dia ada ke final kan. Good luck Zamani.

    ReplyDelete
  8. Murni tak tengok pon GV5 ni tapi Murni memang minat gila kat zamani ni. Tak kisah laa dia masih stay atau tidak dlm GV5 ni..ehehe

    ReplyDelete
  9. xtgk..so xthu.heheh..tapi normal la kalau trlupa lirik.

    ReplyDelete
  10. Dah rezeki Zamani dapat masuk final walaupun lupa lirik huhuu...

    ReplyDelete
  11. alahai susah juga kalau ada teknikal error semasa live ni

    ReplyDelete
  12. Saya tengok akhir je kak. Tuh pun skip2.. Bukak kat youtube confiem mengantuk

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -