Total Pageviews

48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG

48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG - Assalamualaikum, cerita dah basi tentang sales 12.12 hehe. Peduli lah dah basi ke belum. Nak tepek...

48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG - Assalamualaikum, cerita dah basi tentang sales 12.12 hehe. Peduli lah dah basi ke belum. Nak tepek juga dalam blog kekeke. Korang tahu kan, Karangkraf Mall selalu buat offer ikut sales yang viral 10.10. 11.11 12.12 cantik date tu, memang tak lupa punyalah !

48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG


48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG - Assalamualaikum, cerita dah basi tentang sales 12.12 hehe. Peduli lah dah basi ke belum. Nak tepek juga dalam bloh kekeke. Korang tahu kan, Karangkraf Mall selalu buat offer ikut sales yang viral 10.10. 11.11 12.12 cantik date tu, memang tak lupa punyalah !  48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG

48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG. Murah sangat buku Karangkraf kalau sales. Harga pun cantik je! RM1 je sebuah. Campur pos. Gitu gini jadi RM2 sebuah ! So, 48 buah baru RM48 je (tak masuk pos) ! Tak de hal lah, kan. 

Okay..Ada yang tak baca abes kot entri lelepas mummy. Korang baca HEADER je ke apa? Hehehe. 


Sebab ada yang komen, banyaknya beli NOVEL, saya tak MINAT BACA NOVEL. Huhuhu. Untuk pengehtahuan semua. Karangkraf Mall bukan jual NOVEL sahaja. Mummy pun tak lalu, tiap kali sales beli NOVEL je. Mummy bukan hantu NOVEL. Rela tengok DRAMA bersiri adaptasi NOVEL dari BACA NOVEL.



48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG - Assalamualaikum, cerita dah basi tentang sales 12.12 hehe. Peduli lah dah basi ke belum. Nak tepek juga dalam bloh kekeke. Korang tahu kan, Karangkraf Mall selalu buat offer ikut sales yang viral 10.10. 11.11 12.12 cantik date tu, memang tak lupa punyalah !  48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG

Mummy beli macam-macam buku. Kebanyakan buku rujukan. Masa sales 10.10 aritu mummy banyak borong education book, story book dan buku agama di Karangkraf Mall. 

Sales 12.12, mummy borong buku masak, buku latihan (simpan pun tak pe..Dhia soon boleh pakai..budak tu suka buku latihan..banyak dah siap dah sepanjang cuti sekolah tu), buku memasak, buku tanaman dan banyak lagi.

Buku ni semua...ada yang beli lebih dari 1, standby buat hadiah. 


Hadiah untuk siapa? Anak kita 2 orang dah sekolah tu ha. Sok-sok ada HARI GURU, BIRTHDAY CIKGU-CIKGU, MAJLIS PERPISAHAN. 


Macam tahun lepas, mummy bagi untuk cikgu-cikgu hadiah sebuah buku + sehelai tudung untuk majlis perpisahan. Hehehe. Bernas tak idea ni? Idea buat korang yang ketanduasan idea juga ni, kan?


Senang sket otak mummy...tak payah pening bila nak bagi hadiah. Semua udah di standby ! Stok setahun, gituuuu

So kalau ada yang jemput mengejut wedding ke apa. Nak bagi hadiah buku pun ok juga,kan !




48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG - Assalamualaikum, cerita dah basi tentang sales 12.12 hehe. Peduli lah dah basi ke belum. Nak tepek juga dalam bloh kekeke. Korang tahu kan, Karangkraf Mall selalu buat offer ikut sales yang viral 10.10. 11.11 12.12 cantik date tu, memang tak lupa punyalah !  48 BUAH BUKU KARANGKRAF MUMMY BORONG


Tadaaa...few books. Ada lagi buku tak tepek sini. Gambar ni semua RAW PIC. Mummy malas edit dan watermark kan gambar. Sebab edit tu lah, banyak entri tertangguh huhuhu. So tepek je lah tanpa editing.


Nova 2i dah memang cantik gambarnya. Puiii *angkat bakul sangat* puji diri sendiri haha. Abes tu, nak tunggu korang puji lambat sangat. 


Puji diri sendiri je lah !! Hehehe

Okaylah..kalau korang nak register, nak beli buku di Karangkraf Mall, nak cuci mata. Klik di >> SINI <<

You Might Also Like

10 comments

  1. Seronok kan sesekali beli buku murah macam ni...akak sempat sebat 36 buah buku termasuk novel dan 2 buku tanaman dan resepi..hahahahaha....

    ReplyDelete
  2. stok gitoo..kreatip mummy...tak yah pening nak beli hadiah...

    ReplyDelete
  3. banyaknya borong haha sha beli yang 10.10 haritu tak sentuh pun

    ReplyDelete
  4. I is so jealoussss tengok akak borong buku.. Bila sale nie memang kena manfaatkan.. Bukan novel je, buku lain pun banyak.. tapi disebabkan budget is gone, mampu tengok jelah.. kikiki..

    ReplyDelete
  5. Wahhh banyakknya buku..jelous lah tengok akak beli byk buku ni..heheeee

    ReplyDelete
  6. Rabia ingat nak beli buku rita rudaini tu.

    ReplyDelete
  7. bestnye mummy... memang untung dan jimat membeli time sale macam ni

    ReplyDelete
  8. Tu diaaa sampai 48 buah buku dia borong .

    ReplyDelete
  9. bila agaknya karangkraf nak buat lagi eh ahahha. nak borong lagi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

2018 (382) Dhia batrisya (382) blogger (382) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (309) review (283) resipi (143) 2019 (93) travel (84) Daim Naufal (70) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)