Total Pageviews

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela

Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia.  Sejak sekian lama, ramai tertanya-tanya baga...

Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia. Sejak sekian lama, ramai tertanya-tanya bagaimana golongan selebriti Asia mengekalkan wajah licin tanpa cela walaupun berdepan dengan jadual kerja yang padat, berjaga lewat malam dan kurang tidur. 

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela


Hari ini, rahsia tersebut terbongkar. Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela dari Thailand ini merupakan rahsia yang membuatkan kulit wajah golongan selebriti seluruh Asia kelihatan berseri, halus dan lembut. 

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela dicipta oleh pengasasnya, Thanadon Yingsiriworakun dari Rayanskin International Co. Ltd., jenama masker untuk penjagaan kecantikan berpangkalan di Thailand ini, menjadi ikutan dalam kalangan selebriti di Thailand dan Asia Tenggara, termasuk China, di mana ia meraih tempat utama di hati penggunanya.

Siri masker Anjeri yang bakal memasuki pasaran Malaysia termasuk Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask dan Anjeri Silver Sleeping Mask.

Anjeri Gold Facial Mask dan Anjeri Silver Facial Mask


Anjeri Gold Facial Mask dan Anjeri Silver Facial Mask dihasilkan 100% daripada sutera semulajadi, dengan komposisi dan strukturnya menyamai kulit manusia. Ini membuatkan ia lebih hebat berbanding masker konvensional daripada kertas dan fabrik gentian (woven), memandangkan sutera kurang menimbulkan iritasi, alahan dan kegatalan pada kulit. Dengan ketebalan hanya 0.1 milimeter, kepingan masker Anjeri melekap pada kulit dengan sempurna dan lembut selain selesa pada kulit.

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

Anjeri Gold Facial Mask direka untuk menjadikan kulit yang matang kelihatan muda dengan kandungan sumber anti-penuaan dan pencerah daripada bahan-bahan semulajadi seperti ekstrak Centella Asiatica, ekstrak akar Polygonum Cuspidatum, ekstrak akar Scutellaria Baicalensis, ekstrak daun Camellia Sinensis, ekstrak akar Glycyrrhiza Glabra (Licorice), ekstrak daun Rosmarinus Officinalis (Rosemary), ekstrak bunga Chamomilla Recutita (Matricaria) dan ekstrak bunga Rose Rugosa. 

Penggunaan masker ini akan membuatkan kulit lebih lembab, cerah, dan berseri dengan penurunan kedalaman kedut dan pigmentasi selepas hanya 15 minit pemakaiannya yang mengikut masa disarankan.

Mungkin bahan paling menarik dalam masker ini adalah emas 24k, yang diakui mampu memperlahankan penurunan kolagen yang pada masa sama meningkatkan keanjalan dan pengaliran darah pada kulit, sekali gus mengekang tanda- tanda penuaan.

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask


Anjeri Silver Facial Mask pula diperkaya dengan bahan pelembap dan pencerah yang hebat dengan kandungan seperti ekstrak Centella Asiatica, ekstrak akar Polygonum Cuspidatum, ekstrak akar Scutellaria Baicalensis, ekstrak daun Camellia Sinensis, ekstrak akar Glycyrrhiza Glabra (Licorice), ekstrak daun Rosmarinus Officinalis (Rosemary), ekstrak bunga Chamomilla Recutita (Matricaria), ekstrak bunga Rosa Rugosa, Pentapeptide-1, Hexapeptide-1, Oligopeptide-1, Ascorbic Acid, ekstrak daun Aloe Barbadensis dan Betaine.

Anjeri Silver Facial Mask mengembalikan semula kelembapan yang hilang bagi menghasilkan kulit yang cerah, licin seperti kulit bayi. Penggunanya bakal menyaksikan saiz pori-pori yang mengecil, kedalaman kedut berkurangan, tiada lagi kulit kemerahan atau merengsa, sebaliknya semakin licin, cerah dan berseri.

Anjeri Gold Sleeping Mask dan Anjeri Silver Sleeping Mask


Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

Anjeri Gold Sleeping Mask direka untuk rawatan wajah bagi meremajakan, mencerah dan anti-penuaan. Pengguna akan bangun tidur dengan kulit wajah yang lebih cerah selain tanda-tanda kedut, pigmentasi dan cela yang semakin pudar. 

Seperti juga Anjeri Gold Facial Mask, masker Anjeri Gold Sleeping Mask ini juga mengandungi emas 24k yang diyakini mampu memperlahankan penurunan kolagen yang pada masa sama meningkatkan keanjalan dan pengaliran darah pada kulit untuk menghalang tanda-tanda penuaan.

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

Anjeri Silver Sleeping Mask mengandungi ekstrak buah Cornus Officinalis untuk kulit yang licin. Ia mengandungi bahan-bahan anti-oksidan dan anti-bakteria, selain membantu membuatkan kulit tampak lembut, lembab dan berseri.

Semua produk Anjeri mengandungi kod QR unik yang membolehkan pengguna mengimbas dan memastikan produk yang mereka beli asli dari kilang.

"Kami mempunyai matlamat untuk menjadi pendahulu dalam produk masker di Asia Tenggara. Sejumlah besar selebriti yang menjadi pengguna kami adalah bukti testimoni kepada kualiti produk kami.

Masker Anjeri Rahsia Kulit Selebriti Licin Tanpa Cela, Rahsia kulit selebriti licin tanpa cela terbongkar - Masker Anjeri akhirnya kini di Malaysia, Anjeri Gold Facial Mask, Anjeri Silver Facial Mask, Anjeri Gold Sleeping Mask, Anjeri Silver Sleeping Mask

“Dengan Anjeri, kulit seakan-akan anda membuat rawatan muka setiap hari dengan hasil yang tiada bandingan. Anda hanya perlu mencuba sekali untuk mempercayai apa yang diperkatakan tentang produk ini dan melihat sendiri mengapa ia menjadi kegemaran para selebriti, “kata Michelle Yin, Ketua Pegawai Eksekutif Black Belt Idea (M) Sdn. Bhd., pengedar masker Anjeri di Malaysia.

“Sudah tentu satu penghormatan apabila dipilih menjadi ‘wajah’ masker Anjeri di Malaysia. Masker ini sangat mudah bagi saya mengekalkan kulit yang cantik walaupun berdepan dengan gaya hidup sangat sibuk. Saya memperoleh seri wajah yang seumpama selepas rawatan muka tanpa berbelanja lebih atau perlu melangkah keluar dari rumah,” kata Venice Min, Duta Anjeri Malaysia.

Harga Anjeri Gold dan Silver Facial Mask


Anjeri Gold dan Silver Facial Mask boleh didapati dalam kotak 10 helai keping masker pada harga runcit RM89.00 dan RM86.00.

Anjeri Sleeping Mask diperbaharui dengan gel unik di samping pembungkusan berbentuk kapsul untuk sekali guna. Direka untuk dipakai sebelum tidur, masker ini memberikan penyerapan yang mendalam dan menyeluruh bagi mendapatkan kulit yang berseri, nyaman dan sihat pada sebelah pagi. 

Harga Anjeri Gold Sleeping Mask dan Anjeri Silver Sleeping Mask

Siri masker untuk dibawa tidur berasaskan gel ini terdiri daripada Anjeri Gold Sleeping Mask dan Anjeri Silver Sleeping Mask yang boleh didapati dalam kotak 16 kapsul pada harga RM89.00 dan RM86.00.

Rangkaian lengkap topeng kecantikan Anjeri kini boleh didapati di www.anjeri.com.my

Untuk maklumat lanjut layari :- 

Instagram @anjerimalaysia_official
#AnjeriMalaysia


Untuk menjadi ejen untuk jenama ini, sila emel kepada hello@anjeri.com.my atau hubungi 03-27708466


You Might Also Like

10 comments

  1. Wahhhh.... Menarik... Lepas ni Kak Azlinda makin cantik berseri la nanti

    ReplyDelete
  2. terujanya bila anjeri boleh memperlahankan penurunan kolagen. ok nak grab satu

    ReplyDelete
  3. waahh...bila umur dah masuk 30-an ni nieyl mmg jaga muka tersangat.

    ReplyDelete
  4. best je produk ni..lama pulak tak bermasker

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnya mask ni .Saya ni memang gigih bak kumpul mask kak. Boleh beli satu walaupun harganya terbeliak mata tengok

    ReplyDelete
  6. uih..harga dia..kalau nak beli ni, pesen amik..terus pi bayar kat kaunter je..kalau belek2, mmg letak balik kat rak..haha

    ReplyDelete
  7. Wah.. Masker yang menarik.. Makin cunlah mummy lepas nie..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (216) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)