Total Pageviews

Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet

Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet - Lepas shopping kasut daddy baca di : www.azlindaalin.com/2019/01/bila-suami-shopping-kasut-timberlan...

Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet - Lepas shopping kasut daddy baca di : www.azlindaalin.com/2019/01/bila-suami-shopping-kasut-timberland-kat-mitsui-outlet.html misi seterusnya, daddy nak cari selipar. Lama betul pakai selipar crocs yang sekarang ni..  untuk jalan-jalan dan basahan. Beli kat Mitsui Outlet jugak tu, tahun 2017. Dah masanya... Daddy nak cari selipar lain. Tempat yang sama juga kami p cuci mata di Crocs Mitsui Outlet jugak. Tapi non hado yang berkenan di hati daddy kat Crocs tu. Ternampak pulak Clarks, selipar Clarks ni bukan murah.... harga memang tahap RM300 ke atas (harga asal). Alhamdulillah, nasib baik designnya ada yang bg daddy berkenan. Tak perlu usha kedai lain untuk cari selipar dah hehehe. Rembat selipar Clarks aje.

Baca juga : Shopping di Mitsui Outle


Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet


Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet - Lepas shopping kasut daddy baca di : www.azlindaalin.com/2019/01/bila-suami-shopping-kasut-timberland-kat-mitsui-outlet.html misi seterusnya, daddy nak cari selipar. Lama betul pakai selipar crocs tu untuk jalan-jalan dan basahan. Beli kat Mitsui Outlet jugak tu, tahun 2017. Daddy nak cari selipar lain. Cuci mata di Crocs Mitsui Outlet jugak. Tapi non hado yang berkenan di hati. Ternampak pulak Clarks, selipar Clarks ni bukan murah.... harga memang tahap RM300 ke atas (harga asal). Alhamdulillah, nasib baik designnya daddy berkenan. Tak perlu usha kedai lain untuk cari selipar dah hehehe. Rembat selipar Clarks aje.  Baca juga : Shopping di Mitsui Outlet   Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet

Daddy tengok harga selipar Clarks lepas diskaun RM90 je dari RM300 lebih (dekat RM400 ). Terus offer kat mummy juga (design lain..tak sama design daddy) . Memula mummy rasa macam tak nak. RM90 ko..selipar semata. Baik beli selipar kat kedai RM2 je. Jimat banyak.

Daddy sound balik, kaki awak tu dah tak boleh pakai selipar yang tak selesa. Kang lutu sakit la, jari kaki cramp lah. Selipar Clarks ni selesa.

Dalam hati betul juga, dalam 3 minggu ni p kerja(kalau tak ada meeting) memang mummy pakaai kasut Sketchers je. Alhamdulillah kaki tak sakit, jari tak cramp dan lutut pun tak sakit.

Lagi pun, daddy lanje kan...hehe

Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet ! Rugiii lah kan tak amek satu !

Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet - Lepas shopping kasut daddy baca di : www.azlindaalin.com/2019/01/bila-suami-shopping-kasut-timberland-kat-mitsui-outlet.html misi seterusnya, daddy nak cari selipar. Lama betul pakai selipar crocs tu untuk jalan-jalan dan basahan. Beli kat Mitsui Outlet jugak tu, tahun 2017. Daddy nak cari selipar lain. Cuci mata di Crocs Mitsui Outlet jugak. Tapi non hado yang berkenan di hati. Ternampak pulak Clarks, selipar Clarks ni bukan murah.... harga memang tahap RM300 ke atas (harga asal). Alhamdulillah, nasib baik designnya daddy berkenan. Tak perlu usha kedai lain untuk cari selipar dah hehehe. Rembat selipar Clarks aje.  Baca juga : Shopping di Mitsui Outlet   Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet

Ada warna hitam, putih dan hijau. Tapi oleh kerana hijau tinggal sepasang je. Saiz pulak ngam. Mummy pilih hijau.

Jangan jadi mak kau hijau pulak, udahhh !

Harga selipar Clarks mummy RM376, lepas diskaun dapat RM90 je. Dia tulis situ limited time. Time kami pergi tu agaknya tetiba harga turun lagi kot. Rezekiiiii
Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet - Lepas shopping kasut daddy baca di : www.azlindaalin.com/2019/01/bila-suami-shopping-kasut-timberland-kat-mitsui-outlet.html misi seterusnya, daddy nak cari selipar. Lama betul pakai selipar crocs tu untuk jalan-jalan dan basahan. Beli kat Mitsui Outlet jugak tu, tahun 2017. Daddy nak cari selipar lain. Cuci mata di Crocs Mitsui Outlet jugak. Tapi non hado yang berkenan di hati. Ternampak pulak Clarks, selipar Clarks ni bukan murah.... harga memang tahap RM300 ke atas (harga asal). Alhamdulillah, nasib baik designnya daddy berkenan. Tak perlu usha kedai lain untuk cari selipar dah hehehe. Rembat selipar Clarks aje.  Baca juga : Shopping di Mitsui Outlet   Murah Oiii Clarks Kat Mitsui Outlet

Pada sesapa nak cari kasut ke selipar yang branded tapi harga tahap mampu milik. Mummy suggests korang pi Mitsui Outlet Sepang. Serius.... murah sangat-sangat  berbanding butik biasa kat shopping mall tu. 

Mummy berani kerat jari diskaun paling banyak pun 30% je (tu pun selected) dan last pair pulak, memang boleh la dapat 50% tapi last pair lah (kalau ada saiz,..bernasib baik..kalau tak bernasib baik..cuci matoo aje lah) !

You Might Also Like

9 comments

  1. Suka kasut Clarks.. bolehlah jalan ke sini nanti..

    ReplyDelete
  2. Alaaaaa...nak apergi jugakkk...sape nak bawak ni...murah giler tu..sampai bila ni linda?

    ReplyDelete
  3. uih byknya diskaun dia mmg berbaloi2 la.. dah le clark tu mmg mahal kan.. untung linda

    ReplyDelete
  4. Mmg berbaloi tau shopping kat mitsui ni hehhe

    ReplyDelete
  5. berbaloi!
    wajib beli kalau jumpa, alin.
    if not, balik rumah terkenang2kan.
    aida lom pernah jejak kaki ke mitsui.
    ntah bila agak nyer...

    ReplyDelete
  6. Biar mahal sikit kak janji kaki kita selesa kan.

    ReplyDelete
  7. gelak baca daddy sound mummy tu..haha..maintenance tinggi gak tu mummy..nak kasut yg mahai je, baru kaki/lutut tak sakit..jari tak cramp..dah orang offer tu, hamikk je..rezeki jgn ditolak...

    ReplyDelete
  8. hehe masa untuk borong la. murah betul harganyaaa.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (388) 2018 (381) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (313) review (282) resipi (143) 2019 (128) travel (84) Daim Naufal (73) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)