Total Pageviews

HAPPY CHINESE NEW YEAR 2019 ! LATE WISHES !

HAPPY CHINESE NEW YEAR 2019 ! LATE WISHES ! - Buat apa cuti panjang? Kemas rumah? Travel? Update blog? Anyway, rasanya tak terlewat untuk...

HAPPY CHINESE NEW YEAR 2019 ! LATE WISHES ! - Buat apa cuti panjang? Kemas rumah? Travel? Update blog? Anyway, rasanya tak terlewat untuk mummy wishes semua. HAPPY CHINESE NEW YEAR ! LATE WISHES ! Untuk semua kaun CIna dan semua yang menyambut. Yang tak sambut tu HAPPY HOLIDAYS !



Kami alhamdulillah sebelum raya cina tu dah fly ke Bandung. Daddy ada rezeki lebih untuk keluarga kecil kami. Kami punya travel as usual lah, akan balance kan dengan kid's activities juga. 

Nak update sesatu kat media sosial dan blog pun tak sempat. Sampai Bandung biasalah kan...jadi superbusy sesangat ! Tangan pun dah macam sotong hehe.

Jarang-jarang dapat kad CNY, selalunya client email aje


Balik Malaysia, baru marathon sesatu posting tentang holiday. Nanti korang baca ye ! Sesapa nak travel ke Bandung boleh lah juga amek itinerary kami tu ha. Hehe adoi ajet2 bagus lah ye.

Itinerary tu bat sendiri tau ! Pastu adjust dengan Supir sana. Amek 4 hari terus booking Supir. Senang kerja kami ! Nak kemana pun boleh.

Makan malam pun, dia boleh delivery hehe. Kami capek malas nak keluar dah !

You Might Also Like

4 comments

  1. walaupun lambat tp kemeriahan masih terasa kn..tahun ni banyak dapat angpau x?

    ReplyDelete
  2. Wah best dapat angpau.. Cik Ash CNY aritu tak ada g mana pun Kak linda.. Suami kena kerja.. Tak sabar nak baca entri travel hihihi

    ReplyDelete
  3. best la akak tegok akak jalan sana sini ..

    ReplyDelete
  4. X late LG.. happy cny to you too

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (392) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (318) review (282) 2019 (243) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)