Total Pageviews

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is ...

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is a good time! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk try limited time 4FINGERS FIRECRACKER SAUCE  

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is a good time! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk try limited time 4FINGERS FIRECRACKER SAUCE

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA


JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is a good time! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk try limited time 4FINGERS FIRECRACKER SAUCE

Kami memilih ke 4FINGERS IOI PUTRAJAYA SHOPPING MALL. Kebetulan tengah cari few things untuk kerja projek sekolah bebudak ni kat ToysRus. 

JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is a good time! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk try limited time 4FINGERS FIRECRACKER SAUCE

Memang cun masanya, untuk try 4FINGERS FIRECRACKERS yang limited time ni   

Rezeki ! 



Buat masa ni, cawangan 4FINGERS memang tak banyak lagi. Yang berdekatan dengan mummy ialah cawangan IOI PUTRAJAYA je lah. 

Sebab tu, lah kami katakan ianya rezeki. Dah terlanjur ke IOI PUTRAJAYA SHOPPING MALL ni kan. Terus lah pekena 4FINGERS FIRECRACKERS ni. 

HARGA SET 4FINGERS FIRECRACKERS 




Harga untuk set 4FINGERS Firecrackers ni sama je set biasa yang ada di 4FINGERS. Tak ada penambahan harga pun. Masa nak order just inform cashier sos yang korang nak. Kalau sebelum ni, 4FINGERS mempunyai soy sause (macam kicap sket rasa dia) dan hot sause (tak pedas sangat, ada manisnya) je! 

Untuk firecrackers ni, agak pedas sedikit berbanding HOT SAUCE yang ada. 

Not bad! 

Nak best lagi, korang order lah semua macam mummy hehe. Puas hati .. dapat rasa semua.. rasalah mana yang kena dan tak kena dengan tekak memasing. 


JOM MAKAN 4FINGERS FIRECRACKER DI IOI PUTRAJAYA - Korang ada yang jenis food hunter macam mummy & family tak? Kalau ada, yezza this is a good time! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk try limited time 4FINGERS FIRECRACKER SAUCE




Harga 4fingers untuk set wings dan drumsticks :-

Wings (set combo ada air dan kentang goreng) 
6 pcs - RM19.70
12 pcs - RM 35.60
18 pcs - 51.60

Ala carte (tanpa air dan kentang) 
6 pcs - RM15.00
12 pcs - RM26.30
18 pcs - RM38.60

Drumsticks (set combo ada air dan kentang goreng) 

6 pcs - RM19. 70
12 pcs - RM 37.30
18 pcs - 54.40

Ala carte
6 pcs - RM15.00
12 pcs - RM28.20
18 pcs - RM41.40


Our lucky number 45  ! 

Lapar memasing hehehe

1st..hat ni sampai sampai dulu

Set nasi untuk daddy. Ayam sos Fire Cracker

Anak-anak set drumstik (hot sauce) dan set drummet & wing (soy sauce) 

Sedap depa cakap. Sebenarnya hot sauce  untuk mummy. Tapi, Dhia cakap sedap pedas dia hihi so jd hak milik Dhia 

Burger sos fire cracker barulah mengancam kan

Set udang sotong ni amek soy sauce sebab takut anak nak makan. Perah dengan limau soy sauce dia.. Perghhhhh nikmat! 

Drumstick 

Wings

Puas hati makan ayam rangup di 4fingers 

Sedap ke idak? 



Bebudak kalau kata sedap! Maka? Mestilah sedap kan! Depa tak pandai berbohong.

So..kalau korang belum rasa sos baru firecracker pi rasa cepat kat 4fingers. Sebab limited time tu tau!

Selanjutnya, korang boleh melawat website dan SocMed 4fingers :-


You Might Also Like

11 comments

  1. Aduhai pepagi dapat dugaan tengok 4Fingers ni...lapar terus perut...nanti nak cuba la yang firecracker ni

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba lagi 4 finger ni. selalu makan kfry je. hee. nampak sedap pulak 4 finger. hee.

    Ika datang singgah sini kak sha https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/book-haul-feb-2019.html

    ReplyDelete
  3. kita pun suka yang sotong dan burger tu..memang sedap.Untuk firecracker ni kita amik yang kimchi tu.rasa nak pi repeat lagi je ni

    ReplyDelete
  4. wah boleh cuba nanti kalau ke ioi

    ReplyDelete
  5. tk pernh try lg mkn ayam kt 4 finggers ni..nanti nk try la

    ReplyDelete
  6. Macam sedap nie Linda, teringin juga nak cuba nanti..

    ReplyDelete
  7. ramai juga yg review ni.
    Melaka, ak tau kat mana, alin.
    kalau terjumpa, surely akan try :)

    ReplyDelete
  8. cuti nanti nak kena ajak mr.asben ke ioi putrajaya la kot.
    lama juga kami x berjalan ke sana. nak pekerna makanan org putrajaya.

    ReplyDelete
  9. pepagi tengok gambar makanan, laparrr tau..haha..4fingers ni mmg tak penah try...ingtkan mahai..tengok rega mummy buh ni, okey la rega dia..affordable..

    ReplyDelete
  10. Set nasi tu nampak sedap.. Ada masa ke sana nanti bolehlah mencuba..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (221) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)