Total Pageviews

TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019

TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019 - Hai ! Assalamualaikum ! WELCOME FEBRUARY !! Kepunyaan siapakah RM20 untuk TOP KOMENTAR BLOG ...

TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019 - Hai ! Assalamualaikum ! WELCOME FEBRUARY !! Kepunyaan siapakah RM20 untuk TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019 ? Sebelum itu, mummy nak ucapkan ribuan terima kasih yang datang dan baca blog mummy. Tanpa korang, siapalah mummy hehe. Gituuu. Ya, RM20 adalah rewards setiap bulan yang mummy akan spend untuk top komentar, yang datang blog mummy tinggalkan komen. Usaha beliau yang gigih WAJIB mummy hargai ! 

TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019


Seperti biasa entri blog awal bulan adalah announcement pemenang TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019. 

Bagi yang ada tinggalkan komen di blog mummy, biasanya mummy memang akan visit balik blog korang. Memang akan singgah, cuma lambat atau cepat je lah.

Mana-mana blog yang mummy ada terlupa singgah tu, boleh mentioned balik pada mummy ye. 

Biasalah, faktor umur kekadang ni kan...ermm...bukan boleh aci sangat ! Eh..eh..eh dah kenapa aci pulak masuk dalam cerita ni hehehe.

TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN JANUARY 2019 jatuh kepada :


TAHNIAHHHHH Ika.S ! 

Bagi yang tak bernasib baik bulan ni. Jangan risau..setiap bulan mummy rewards TOP KOMENTAR BLOG AZLINDA ALIN.

Oh ya ! Sempena mummy nak pi bercuti ni. Mummy ada buat GIVEAWAY di INSTAGRAM mummy ( @azlinda.alin ). Caranya mudah je..komen seberapa banyak komen yang best-best dan tag 2 orang kawan korang.

Nanti mummy balik Malaysia, mummy akan announce pemenang yang bertuah !

You Might Also Like

11 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (388) 2018 (381) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (313) review (282) resipi (143) 2019 (128) travel (84) Daim Naufal (73) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)