Total Pageviews

2 TAHUN PAKAI MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++, MASA UNTUK RESTOCK

2 TAHUN PAKAI MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++, MASA UNTUK RESTOCK   Entri pertama mummy untuk   MURAD CITY SKIN...

2 TAHUN PAKAI MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++, MASA UNTUK RESTOCK  Entri pertama mummy untuk  MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++ mummy pernah tulis pada tahun 2017. Masa tu, dalam pantang baby Daim. Bila dapat tahu bukan sinaran matahari je boleh rosakkan kulit. Malah, sinar biru dari hand phone dan televisyen boleh rosakkan kulit muka. Terus mummy sambar seketuii  MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++. Bagi yang belum baca entri mummy yang lalu, korang boleh baca di : SINI

2 TAHUN PAKAI MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++, MASA UNTUK RESTOCK 



2 tahun baru nak restock MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++. Yup, walau pakai MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++, setiap hari 2x sehari tak habis-habis lagi . Jimat gileer ! Serius!! Expired date pun lebih 2 tahun. So, tak perlu risau cepat expired ke apa !

Selepas 2 tahun pun masih setia dengan suncreen yang sama iaitu MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++.

Kenapa mummy masih setia MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++? Mungkin sebab MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++ tak melekit dan penyerapannya cepat kot. Sebab mummy ini jenis simple orangnya.. So, benda teek kat muka pun suka yang simple jugak !

Walau berpeluh siang hari, kulit mummy tak rasa melekit malah rasa macam tak ada tepek apa-apa krim di muka !

PACKAGING BARU MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++.



Tadaaaa..packaging baru dari MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++. Kandungannya masih sama hanya rupa bentuk luarannya sahaja yang baru.


Barulah boleh bezakan mana yang baru, mana yang lama. Ye dak !

Antara Kelebihan Lain City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50 PA++++

Antara Kelebihan Lain MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++ :-


100% mineral ultra ringan yang revolusioner, PA ++++ dan SPF 50 dengan Teknologi Perlindungan Alam Sekitar melindungi kulit daripada 5 punca kerosakan yang mempercepat tanda-tanda penuaan:

Blue Light dari peranti
Pencemaran
Radiasi Inframerah
UVA
UVB
Melindungi kulit dari:
96% pencemaran 
89% daripada Blue Light dari peranti terutamanya hand phone, komputer, teelvisyen
52% daripada Sinaran Inframerah 


CARA - CARA MENGGUNAKAN MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++


Goncang dengan baik. Sapukan secara bebas meliputi kawasan leher dan dada.
Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, gunakan jumlah saiz berukuran nikel selepas aplikasi pelembab harian untuk perlindungan lengkap.


ACTIVE INGREDIENTS:
Titanium Dioxide 2.7%, Zinc Oxide 10.0%

INACTIVE INGREDIENTS:
Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Polyurethane-35, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Xanthophyll, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Bisabolol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Biosaccharide Gum-4, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Silica, Tapioca Starch, Sucrose, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Stearic Acid, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, PEG-8 Dimethicone, Octyldodecanol, Sodium Propoxyhydroxypropyl Thiosulfate Silica, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Hexyl Dimethicone, Aluminum Hydroxide, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Iron Oxides (CI 77491)


HARGA : RM298

Bagi yang kerja dalam ofis, luar ofis, tak bekerja..Korang jangan lupa tau sapu suncreen kat muka memasing, sianran biru dari gadjet, hand phone, tv dan cuaca panas lit lit sekarang ni kena extra jaga kulit kita.

Selanjutnya mengenai 
MURAD CITY SKIN AGE DEFENCE BROAD SPECTRUM SPF 50 | PA++++ . Layari :-






You Might Also Like

6 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (221) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)