Total Pageviews

KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ - Siapa ada masalah kulit macam mummy yang...

KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ - Siapa ada masalah kulit macam mummy yang mempunyai garis halus, kulit muka berkedut, tekstur kulit tidak sekata, liang pori kulit muka besar atau tona warna kulit tidak sekata? Mummy memperkenalkan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++


KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

Apa itu MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ ?

Apa fungsi MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++?

Ada bahan aktif apa dalam MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++?

Masa pertama kali, mummy jumpa DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ bukan 3 soalan tu je yang bermain di fikiran mummy. Lebih 10 soalan bermain dalam fikiran ni tau ! Ermmm..kenapa banyak soalan? Harganya pun dah RM328 (standard size bukan macam hat ni ye ! ) takkan korang pun main beli je kan !

Rupanya banyak kelebihan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

KELEBIHAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++


Antara 3 kelebihan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ :- 

* Kalau korang nak make up korang licin dan flawless, MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ yang bersifat komplek ini membantu melembutkan kulit dan menjadikan make up tahan sehingga 12 jam 

* Penggunaan yang konsiten juga membantu kulit muka nampak licin dengan jelas serta mengurangkan liang / pore , garis halus dan tekstur kelihatan.

* Risau kulit dari sinaran mentari yang panas terik sekrang ini? Ha...MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ bertindak perisai SPF. Membantu melindungi kulit terhadap kerosakan AVA.UVB !



KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++  secara asasnya adalah untuk melicinkan kulit (Blur), sebagai bahan asas solekan (Primer) dan Melindungi kulit.
MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ ini tidak mempunyai warna, cecairnya berwarna 'clear' ini mempunyai bahan-bahan tidak bahaya terhadap kulit.

BAHAN ASAS MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ 


Bahan ASAS MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++  :-

Peptida cendawan

PEPTIDA CENDAWAN membantu melawan tanda-tanda penuaan yang dapat dilihat untuk membantu memulihkan, mengukuhkan keanjalan dan ketahanan kulit supaya sentiasa kelihatan muda.

Kompleks Fokus Lembut (Soft Focus Complex)

Soft-focus Complex pula untuk menjadikan kulit lebih lembut dan bermaya. Ianya juga dapat memberikan tekstur kulit lebih baik terutamanya untuk bahan asas make up.

Ekstrak barli, bunga matahari dan timun

3 bahan asas barli, bunga matahari dan timun pula, untuk meningkatkan keupayaan kulit dan mengekalkan kelembapan.

Bahan-bahan aktif lain adalah seperti Avobenzone (2.0%), Homosalate (4.0%), Octisalate (4.0%), Octocrylene (2.0%)

SIAPA YANG SESUAI PAKAI MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ 

KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++


Siapa yang sesuai pakai MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ ?

MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah Normal, Berminyak, Kobinasai atau Kulit Kering

Apa yang mummy suka sangat dengan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ 

Ianya di rumus tanpa Parabens, Sulfat, Phthalates, Gluten dan tanpa bahan yang berasal dari haiwan. Memang mummy tak was-was dengan produk Murad ini !

CARA PAKAI MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ 


KULIT SIHAT CANTIK DENGAN MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++

Senang je cara pakai MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ 

Hanya urut secara rata ke muka, leher dan dada. Siap ! Boleh digunakan sebelum memakai alat solek atau dipakai begitu sahaja.

BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN OPTIMUM?

Berapa lama boleh nampak kesan positif dengan penggunaan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ ?


Dalam kajian klinikal selama 3 hari penggunaan MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ :

71% pemakai mempunyai kurang garis halus dan kedutan
94% dari pemakai pula, mempunyai tekstur kulit yang lebih baik
100% darinya pula, perlindungan SPF 30 100% tidak kelihatan

Mummy pun berpuas hati memakai MURAD AGE INVISIBLUR PERFECTING SHIELD BROAD SPECTRUM SPF 30 | PA +++ kerana make up mummy juga tahan lama dan menampakkan pengurangan pores dan garis halus lebih kurang 30%

Kesimpulannya, highly recommended !

Apa tunggu lagi, jom dapatkan satu di mana-mana cawangan Murad atau boleh beli secara online di : https://www.murad.com.my/invisiblur-spf-30


You Might Also Like

7 comments

  1. bahan-bahan yang digunakan pun amat menarik menarik dan terbaik..

    tak rugi mencuba

    ReplyDelete
  2. untuk wanita di usia kak ana ni mungkin serasi kut mommy kan :)

    ReplyDelete
  3. Nampak bagus produk ini.. Bahan yang digunakan pun menarik..

    ReplyDelete
  4. Murad antara produk terbaik utk kulit. Berbaloi dengan harga dia yang mahal tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (389) 2018 (381) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (313) review (282) 2019 (148) resipi (146) travel (84) Daim Naufal (73) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)