Total Pageviews

PLANNER COLLECTION 2019

PLANNER COLLECTION 2019 - Dah bulan Mac 2019, baru nak cerita tentang planner 2019 mummy ye ! Tak pe lah ! Asalkan ianya ada kenangan dala...

PLANNER COLLECTION 2019 - Dah bulan Mac 2019, baru nak cerita tentang planner 2019 mummy ye ! Tak pe lah ! Asalkan ianya ada kenangan dalam blog mummy ni ha ! Dari blog bersawang tak ada story. Ada baiknya penuhkan dengan story ! Dapat juga release tension. Kalau korang nak tahu, mummy ni kalau lagi stress, lagilah rajin nak menulis dalam blog. Dedulu kala suka lah menulis dalam FB, tapi sekarang ni prefer blog. Boleh tulis panjang-panjang pulak tu !



PLANNER COLLECTION 2019

PLANNER COLLECTION 2019 mummy ni, tetiba jadi banyak pulak. Tapi tak apa, memang mummy sejenis suka banyak-banyak planner pun. Satu untuk itu, satu untuk ini hehehehe.

Kalau kerja di bidang korporat dan banyak berjumpa dengan company untuk relationships. Memang akan dapat banyak planner, pen, note book lah. Macam dedulu kala, mummy duduk dalam HR, jarang-jarang lah dapat benda-benda gini.

Korang ada berapa banyak planner? Mesti banyak juga, tu kan!

Walau zaman sekarang ada Google Drive, phone, tapi mummy masih sukakan planner juga. Sebab kerja mummy memang penuh dengan appointment kerja, anak-anak lagi, family, personal.

So, memang kena alert sentiasa. Sebab tu, planner ini, memang mummy tak pernah lupakan.

1st planner 2019 mummy adalah dari Daiso, mummy beli sendiri sebelum menjelang 2019. Orang kata siap sedialah sendiri. Kalau ada rezeki, adalah dapat dari mana-mana.

Kalau tak ada rezeki, at the end nanti nak kena beli jugak,kan !

So, untuk tak mahu kecewakan diri sendiri. Ada baiknya mummy beli awal-awal.

Selain planner yabg mummy beli dari Daiso. Planner Collection mummy 2019 ni pula adalah dari Current Jurnal LAw (CLJ), LexisNexis, BMW, JLT. 

Pen collections pun ada banyak jugak ni, nantilah mummy buat entri khas. Cewahhh dan macam collector pens dan planner pulak mummy ni kan.

Oh ya ! Kalau korang nak planner murah serendah RM1, boleh dapatkan dari mummy juga ye ! Gambar planner nya seperti di bawah ni :-







You Might Also Like

11 comments

  1. cantik.. dah lama xda planner. hehe

    ReplyDelete
  2. Wah.. meriah koleksi Planner sis.. Yang RM1 tu cantik design dia..

    ReplyDelete
  3. klu dekat opis ni selalu kasi yg tebal-tebal...

    ReplyDelete
  4. ada planner tapi bersimpan..haha..

    ReplyDelete
  5. Wah cantik lah planner dari Linda tu.. suka pula akak..

    ReplyDelete
  6. Akak planner banyak..tapi tak guna la...semangat kejap jer..haha

    ReplyDelete
  7. Saya setakat ni ada dua planner .Satu untuk pejabat satu untuk rumah .Bagus ada planner ni kan kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (392) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (318) review (282) 2019 (243) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)