Total Pageviews

KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME

KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME - Haiii..Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang. Lama nau mummy dok fikir dan macam mana nak si...

KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME - Haiii..Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang. Lama nau mummy dok fikir dan macam mana nak siapkan entri kisah seram ni. Korang ada kisah seram yang nak di kongsikan tak? Sebenarnya, mummy ni boleh di kategorikan dalam manusia yang penakut jugaklah. Sebab tu, entri seram kisah bab hantu ini kejung je tangan nak siapkan huhu.

KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME


Oleh kerana KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME ini melibatkan giveaway. Yakni, mummy nak bagi HADIAH PERCUMA pada readers mummy. Hadiah buat korang yang ada cerita seram atau ada kisah hantu yang nak di ceritakan. Maka, gigihlah mummy siapkan entri ini untuk war-warkan pada korang semua.


KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME - Haiii..Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang. Lama nau mummy dok fikir dan macam mana nak siapkan entri kisah seram ni. Korang ada kisah seram yang nak di kongsikan tak? Sebenarnya, mummy ni boleh di kategorikan dalam manusia yang penakut jugaklah. Sebab tu, entri seram kisah bab hantu ini kejung je tangan nak siapkan huhu.  KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME  Oleh kerana KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME ini melibatkan giveaway. Yakni, mummy nak bagi HADIAH PERCUMA pada readers mummy. Hadiah buat korang yang ada cerita seram atau ada kisah hantu yang nak di ceritakan. Maka, gigihlah mummy siapkan entri ini untuk war-warkan pada korang semua.     KISAH SERAM MUMMY  Mummy pun ada kisah seram jugak, takkan korang je ada kisah seram kan !   Okay.. Apa korang akan buat, kalau terjumpa benda yang agak seram, ye? Saat itu, mulut terkumat kamit. Tapi, satu surah biasa pun kau sendiri tak boleh nak keluar dari mulut kau.  Mulut bagaikan terkunci, otak pulak seakan beku seketika. Fikiran semakin takut dan takut.  Tak tahu apa perlu buat 😭 ketika itu. Hanya berpelukan dengan rakan di sebelah sehingga lembaga itu pergi 👻  Haaa....dari cerita ni korang akan lari ke duduk dendiam? Mummy? Pengalaman itu, memang pengalaman mummy. Kami bertiga atas katil. Apa yang kami boleh buat? Kejung je lah kat situ...huhu. Tak mampu buat apa pun !  Alhamdulillah, 👻 pergi jua 😥  Kisah ini, mummy alaminya sendiri bersama 3 rakan dalam dorm (biarlah rahsia nama dorm dan kolej itu) UiTM Arau Perlis.  Menggigil, jangan cakaplah!  GIVEAWAY : BLUE ANT EXTREME      Hadiah GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME adalah berbentuk goodie bag esklusif Blue Ant Extreme. Contoh hadiah seperti di atas. Tetapi bab hadiah ini, bergantung kepada pihak penganjur juga ye ! Apa-apa pun.... hadiah dari penganjur BLUE ANT EXTREME ini memang berkualiti dan BEST !  Macam mana nak sertai GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME?  Senang je GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME :-  1. Kongsikan kisah seram paranormal korang  2. Post di Instagram sahaja seperti : https://www.instagram.com/p/Bv7HixXg3Za/  3. Jangan lupa tag mummy di instagram @azlinda.alin dan penganjur @blueantextreme   4. Hashtag pula : #paranormalsurvivorS4#blueantextreme #malaysiaparanormalsurvivor   Tarikh tutup 25 April 2019         Kisah ini sempena dengan premier Paranormal Survivor S4 pada 9 April 2019 (Selasa) jam 10.55pm di Blue Ant Extreme (Unifi TV CH 474).

KISAH SERAM MUMMY


Mummy pun ada kisah seram jugak, takkan korang je ada kisah seram kan ! 

Okay.. Apa korang akan buat, kalau terjumpa benda yang agak seram, ye? Saat itu, mulut terkumat kamit. Tapi, satu surah biasa pun kau sendiri tak boleh nak keluar dari mulut kau.

Mulut bagaikan terkunci, otak pulak seakan beku seketika.
Fikiran semakin takut dan takut.

Tak tahu apa perlu buat 😭 ketika itu.
Hanya berpelukan dengan rakan di sebelah sehingga lembaga itu pergi 👻

Haaa....dari cerita ni korang akan lari ke duduk dendiam? Mummy? Pengalaman itu, memang pengalaman mummy. Kami bertiga atas katil. Apa yang kami boleh buat? Kejung je lah kat situ...huhu. Tak mampu buat apa pun !

Alhamdulillah, 👻 pergi jua 😥

Kisah ini, mummy alaminya sendiri bersama 3 rakan dalam dorm (biarlah rahsia nama dorm dan kolej itu) UiTM Arau Perlis.

Menggigil, jangan cakaplah!

GIVEAWAY : BLUE ANT EXTREME


KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME - Haiii..Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang. Lama nau mummy dok fikir dan macam mana nak siapkan entri kisah seram ni. Korang ada kisah seram yang nak di kongsikan tak? Sebenarnya, mummy ni boleh di kategorikan dalam manusia yang penakut jugaklah. Sebab tu, entri seram kisah bab hantu ini kejung je tangan nak siapkan huhu.  KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME  Oleh kerana KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME ini melibatkan giveaway. Yakni, mummy nak bagi HADIAH PERCUMA pada readers mummy. Hadiah buat korang yang ada cerita seram atau ada kisah hantu yang nak di ceritakan. Maka, gigihlah mummy siapkan entri ini untuk war-warkan pada korang semua.     KISAH SERAM MUMMY  Mummy pun ada kisah seram jugak, takkan korang je ada kisah seram kan !   Okay.. Apa korang akan buat, kalau terjumpa benda yang agak seram, ye? Saat itu, mulut terkumat kamit. Tapi, satu surah biasa pun kau sendiri tak boleh nak keluar dari mulut kau.  Mulut bagaikan terkunci, otak pulak seakan beku seketika. Fikiran semakin takut dan takut.  Tak tahu apa perlu buat 😭 ketika itu. Hanya berpelukan dengan rakan di sebelah sehingga lembaga itu pergi 👻  Haaa....dari cerita ni korang akan lari ke duduk dendiam? Mummy? Pengalaman itu, memang pengalaman mummy. Kami bertiga atas katil. Apa yang kami boleh buat? Kejung je lah kat situ...huhu. Tak mampu buat apa pun !  Alhamdulillah, 👻 pergi jua 😥  Kisah ini, mummy alaminya sendiri bersama 3 rakan dalam dorm (biarlah rahsia nama dorm dan kolej itu) UiTM Arau Perlis.  Menggigil, jangan cakaplah!  GIVEAWAY : BLUE ANT EXTREME      Hadiah GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME adalah berbentuk goodie bag esklusif Blue Ant Extreme. Contoh hadiah seperti di atas. Tetapi bab hadiah ini, bergantung kepada pihak penganjur juga ye ! Apa-apa pun.... hadiah dari penganjur BLUE ANT EXTREME ini memang berkualiti dan BEST !  Macam mana nak sertai GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME?  Senang je GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME :-  1. Kongsikan kisah seram paranormal korang  2. Post di Instagram sahaja seperti : https://www.instagram.com/p/Bv7HixXg3Za/  3. Jangan lupa tag mummy di instagram @azlinda.alin dan penganjur @blueantextreme   4. Hashtag pula : #paranormalsurvivorS4#blueantextreme #malaysiaparanormalsurvivor   Tarikh tutup 25 April 2019         Kisah ini sempena dengan premier Paranormal Survivor S4 pada 9 April 2019 (Selasa) jam 10.55pm di Blue Ant Extreme (Unifi TV CH 474).

So, seram ke tak seram? Haha kena alami sendiri lah ye. Baru tahu macam mana rasa ya. Okay, berbalik kisah giveaway ni. Meh mummy cerita bab hadiah ya pulak. Hadiah GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME adalah berbentuk goodie bag esklusif Blue Ant Extreme. Contoh hadiah seperti di atas. Tetapi bab hadiah ini, bergantung kepada pihak penganjur juga ye ! Apa-apa pun.... hadiah dari penganjur BLUE ANT EXTREME ini memang berkualiti dan BEST !

Macam mana nak sertai GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME?

Senang je nak sertai GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME :-

1. Kongsikan kisah seram paranormal korang

2. Post di Instagram sahaja seperti : https://www.instagram.com/p/Bv7HixXg3Za/

3. Jangan lupa tag mummy di instagram @azlinda.alin dan penganjur @blueantextreme 



Tarikh tutup 25 April 2019



KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME - Haiii..Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang. Lama nau mummy dok fikir dan macam mana nak siapkan entri kisah seram ni. Korang ada kisah seram yang nak di kongsikan tak? Sebenarnya, mummy ni boleh di kategorikan dalam manusia yang penakut jugaklah. Sebab tu, entri seram kisah bab hantu ini kejung je tangan nak siapkan huhu.  KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME  Oleh kerana KISAH SERAM BERSAMA BLUE ANT EXTREME ini melibatkan giveaway. Yakni, mummy nak bagi HADIAH PERCUMA pada readers mummy. Hadiah buat korang yang ada cerita seram atau ada kisah hantu yang nak di ceritakan. Maka, gigihlah mummy siapkan entri ini untuk war-warkan pada korang semua.     KISAH SERAM MUMMY  Mummy pun ada kisah seram jugak, takkan korang je ada kisah seram kan !   Okay.. Apa korang akan buat, kalau terjumpa benda yang agak seram, ye? Saat itu, mulut terkumat kamit. Tapi, satu surah biasa pun kau sendiri tak boleh nak keluar dari mulut kau.  Mulut bagaikan terkunci, otak pulak seakan beku seketika. Fikiran semakin takut dan takut.  Tak tahu apa perlu buat 😭 ketika itu. Hanya berpelukan dengan rakan di sebelah sehingga lembaga itu pergi 👻  Haaa....dari cerita ni korang akan lari ke duduk dendiam? Mummy? Pengalaman itu, memang pengalaman mummy. Kami bertiga atas katil. Apa yang kami boleh buat? Kejung je lah kat situ...huhu. Tak mampu buat apa pun !  Alhamdulillah, 👻 pergi jua 😥  Kisah ini, mummy alaminya sendiri bersama 3 rakan dalam dorm (biarlah rahsia nama dorm dan kolej itu) UiTM Arau Perlis.  Menggigil, jangan cakaplah!  GIVEAWAY : BLUE ANT EXTREME      Hadiah GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME adalah berbentuk goodie bag esklusif Blue Ant Extreme. Contoh hadiah seperti di atas. Tetapi bab hadiah ini, bergantung kepada pihak penganjur juga ye ! Apa-apa pun.... hadiah dari penganjur BLUE ANT EXTREME ini memang berkualiti dan BEST !  Macam mana nak sertai GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME?  Senang je GIVEAWAY BLUE ANT EXTREME :-  1. Kongsikan kisah seram paranormal korang  2. Post di Instagram sahaja seperti : https://www.instagram.com/p/Bv7HixXg3Za/  3. Jangan lupa tag mummy di instagram @azlinda.alin dan penganjur @blueantextreme   4. Hashtag pula : #paranormalsurvivorS4#blueantextreme #malaysiaparanormalsurvivor   Tarikh tutup 25 April 2019         Kisah ini sempena dengan premier Paranormal Survivor S4 pada 9 April 2019 (Selasa) jam 10.55pm di Blue Ant Extreme (Unifi TV CH 474).


Kisah ini sempena dengan premier Paranormal Survivor S4 pada 9 April 2019 (Selasa) jam 10.55pm di Blue Ant Extreme (Unifi TV CH 474).

Bagi yang ada Unifi, boleh tengok siaran ni OK. 

Dalam pada tu, jangan lupa sertai GIVEAWAY ni. 15 pemenang di cari. 

You Might Also Like

7 comments

  1. hoho bestnya nak join laa nanti

    ReplyDelete
  2. Kita sama, mummy.. Akak pun jenis penakut gak..akceli bru alami something misteri masa cuti2 ke KK bulan lepas..

    ReplyDelete
  3. Kak Sue pun penakut tapi suka dengar dan layan cerita seram.. hehehe.. macam mana tu ye..

    ReplyDelete
  4. nak join lah nanti. byk kisah seram nk dikongsi ni.

    ReplyDelete
  5. Byk kisah seram nieyl..lagi² masa dok asrama tu...

    ReplyDelete
  6. Akak penakut ..but teringat kisah seram masa akak mula-mula bangun dari koma dulu

    ReplyDelete
  7. huhu. mek ada jugak berlaku di ofis ni. tapi endah tak endah je la. dekat asrama dlu pernah jugak sekali.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (392) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (318) review (282) 2019 (245) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)