Total Pageviews

HAPPY BIRTHDAY PAK LONG!

HAPPY BIRTHDAY PAK LONG! - Bulan lepas bulan Mac, bukan sahaja bulan birthday Dhia Batrisya ...tapi bulan birthday Pak Long Dhia juga !  H...

HAPPY BIRTHDAY PAK LONG! - Bulan lepas bulan Mac, bukan sahaja bulan birthday Dhia Batrisya...tapi bulan birthday Pak Long Dhia juga ! HAPPY BIRTHDAY PAK LONG! 

HAPPY BIRTHDAY PAK LONG! 

HAPPY BIRTHDAY PAK LONG! Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu. Mummy belikan kek potong-potong je. Secara tak langsung, semua boleh rasa kek yang berlainan hehe. 


Masa ni, kejutan untuk Pak Long, ngam-ngam pak long balik kerja. Kita minta pak long acah-acah potong kek. Hehe tengok tu....jurufoto semua ambil gambar pak long. Bebudak ini yang terlebih excited sebenarnya hahaha.




Baca juga : Kek 5th Birthday Dhia

Kek potong-potong. Nak ikutkan harga boleh tahan untuk kek potong-potong ni. Nak lagi jimat patutnya beli sebiji kek terus.


Kek GrandBlueWave ni tetiap bulan ada promosi tersendiri. Mac 2019 promosi kek untuk Chocolate Butterscotch Cake dan Peach Cheese Cake. Harga dari RM78+ je. Murah, kan !




Selanjutnya, untuk menempah kek atau pertanyaan tentang kek ini, korang boleh layari ke :


Restoran Royale Songket
Aras Bawah
Persiaran Perbandaran
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor 

☏ 03-5511 8811 samb 2612 /2613
☏ 019-273 6801 / 029-275 7801


You Might Also Like

7 comments

  1. ha'ah mummy, klu ramai2 camni better amik yg sebiji..jimat..tapi nk merasa flavour lain2, boleh la sesekali...

    ReplyDelete
  2. klu mahal sedap berbaloi kak...
    tapi ok je klu amek byk falvour ni boleh rasa satu -satu...

    ReplyDelete
  3. best juga kek potong2 ni kak. boleh rasa banyak flavor walau mahal sikit.

    ReplyDelete
  4. semoga paklong sihat selalu dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  5. takdelah mahal pun kek bluewave ye.. sedap pun nampak sedap tu

    ReplyDelete
  6. Not bad harga promosinya.. berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday Pak Long.. sedap ada pelbagai jenis kek kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (398) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (323) review (282) 2019 (280) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)