Total Pageviews

NETFLIX BIRD BOX

NETFLIX BIRD BOX - Terjebak Netflix ! Macam mana boleh terjebak? Netflix kan ada FREE 30 hari untuk pertama kali sign up . So, kekonon nak...

NETFLIX BIRD BOX - Terjebak Netflix ! Macam mana boleh terjebak? Netflix kan ada FREE 30 hari untuk pertama kali sign up . So, kekonon nak try 30 hari sudahnya lupa cancel payment. Terlanggan lagi 30 hari dengan pakej premium pulak tu hehehe. Tapi, Netflix ini best sebenarnya ! Banyak cerita ada. Ada juga Netflix version kiranya akaan di keluarkan di Netflix sahaja. Contohnya cerita Bird Box ni ! Dari awal sampai habis tak pernah nak rasa bosan tau !

NETFLIX BIRD BOX


NETFLIX BIRD BOX

Kisah satu kawasan ni ramai mati secara tiba-tiba hanya dengan pandangan mata (virus pa ntah). So, Sandra Bullock (heroin) tengah mengandung masa kejadian virus ini datang menyerang. Nasib baik mereka tahu cara atasinya. Iaitu kena hidup dengan menutup mata.

Sehingga anaknya dan anak kawannya (kawannya meninggal akibat virus tu juga) jaga sehingga budak berdua ni besar

Macam mana mereka survive? Macam mana mereka? Selamat ke? Ada tempat selamat ke?

Bab ni best ! Korang kena tengoklah macam mana.

PELAKON NETFLIX BIRD BOX


Pelakon NETFLIX BIRD BOX terdiri dari Sandra Bullock (fav mummy), Trevante Rhodes, Johd Malkovich

Cerita ini, di arahkan oleh Susanne Bier.

Okay ada lagi cerita di Netflix yang best yang dah mummy tonton. Nanti mummy share di blog ye !

Korang dah ada akaun Netflix ke? Mana yang dah ada tu meh la kongsikan apa cerita best yang korang nak suggest pada mummy. Kot-kot mummy nak sambung  langgan Netflix lagi ke kan hehehehehe

You Might Also Like

12 comments

  1. Dah lama rasa nak layan netflix tp blum ada kekuatan nak melanggan, tp baca entry mummy ni, jak try la juga ...hehe.

    ReplyDelete
  2. Netflix punya cerita memang best.. sha ada juga tengok.. baru ini tengok cerita Tamil tajuk Ghoul.. ohsem..

    ReplyDelete
  3. alaaaa...xde netflix la....kalau ada kan best...

    ReplyDelete
  4. husband hari tu nak melanggan jugak.tapi wife dia ni jelah tak kasi.Sebab jarang tengok tv.orang kata semua cerita dalam tu best

    ReplyDelete
  5. dah tengok citer ni..best gak...cuma tak suka ending dia..mcm errr..eh, terbocor lak..haha..akak time weekend, tak kuar memana, mmg melayan Netflix dari pagi sampai pagi..haha

    ReplyDelete
  6. menarik ni... nanti nak tengok lah...

    ReplyDelete
  7. saya pun teringin ada masa untuk menonton cerita begini..

    biasanya belum plan lagi

    ReplyDelete
  8. best cite ni kan akak pun dah tgk

    ReplyDelete
  9. Saya dah tengok kak... Best memg best tapi tengok sekejap2 jadi tak faham jalan cerita.. Hahaha

    ReplyDelete
  10. Macam best ja cerita nie Linda, nak tengok jugak lah nanti..

    ReplyDelete
  11. ada tengok iklan kat ig hr tu. nampak best, heheh. netflix ni mek takot nak langgan. kang tersadai blog. kihkih

    ReplyDelete
  12. Netflix punya cita semua best2 kan. Tapi kite takda siaran tu lah kakm

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (220) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)