Total Pageviews

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog,...

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !


1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !

Saiz 9 x 15 cm - paling kecil

Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs

packaging macam ni

Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg. 

Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 1000pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)

Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.

So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

Baca juga : Yasin Murah 50sen

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)


1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Allahu, banyak betul nak di ceritakan dalam blog, draft pun berderet-deret. Tapi, mummy terlalu busy sangat beberapa minggu ini. Tu lah kan, gatal amek job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      Sudahnya, memang busy sesangat, dengan kerja hakiki, dengan order online barangan lain lagi. Fuh, nasib ada banyak nyawa hahahaha. Cuma, blog lah..selalunya boleh lah draft memalam untuk beberapa entri. Atau masukkan gambar ! Kali ini, memang non hadooooo ! Tak pe lah, kita fokus job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !    1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Harganya 50 sen, sebenarnya 50 sen packagingnya plastik je. Tapi, customer ni nak packaging lawa sket. Kalau boleh nak zip lock. Mak aiii mahal tu, mummy pun amek masa 3 hari untuk kira bajet. At the end, oklah boleh on packaging macam ni. Zip lock paper with window ke apa ntah namanya !     Saiz 9 x 15 cm - paling kecil   Thank you ni mummy bagi free gift sebab order 1000 pcs   packaging macam ni  Bincang punya bincang, customer ni setuju. Bila setuju kena bank in lah 50% kan. Penghantaran macam mana? Mummy silap masa ni konon nak courier. Sekali mak aiii 1000pcs ni ada 5 boxes. Pos cas ikut space (besar) tak ikut kg.   Plan bertukarlah, untuk COD. Cas COD pun RM35 je mummy amek ! Bolehlah kan !    Atas persetujuan, oleh kerana packaging dah mahal sket. Kami tak boleh bagi biskut untuk 100 pcs ni. Kami akan mixed dengan barangan makanan ringan yang lain. Berat 15gm atau kuantiti boleh fixed dalam pckaging ni (mana-mana satu boleh kami ambil kira)  Customer setuju untuk mummy campurkan doorgifts ni.  So dalam 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! ada biskut butang, keropok roda, keropok bantal dan keropok jejari !    Baca juga : Yasin Murah 50sen            Siap ! Semuanya mummy letak dalam kotak gini. Tak letak hipit sangat, bagi ada pengudaraan dan loose supaya  tak pecah 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR !      1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan orser untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.  Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.  Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Total 6 kotak semuanya, memang penuh bonet kereta ! Apa pun selesai job kali ini. Ni 1st time kami dapat job untuk kuantiti yang banyak. Selalunya orang akan order untuk 20, 50, 100, 200 pcs je.


Oleh kerana tak pernah dapat job 1000 PCS DOORGIFTS MURAH KE GOMBAK SELANGOR ! Tu yang mummy excited tak hengat tu, ye lah kan. Kita pun kena bina profile jugak. Ada job kuantiti banyak macam ni. Barulah customer percaya dengan kebolehan kita.

Korang nak order, boleh contact direct ye . Nombor ada tertera di setiap gambar :)

You Might Also Like

15 comments

  1. Alhamdulillah rezeki semua tu kak.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki kan...akak doakan supaya bisnes linda maju...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...semoga akk dimurahkan rezeki lagi..Amin...

    ReplyDelete
  4. These doorgifts look so lovely yet affordable

    ReplyDelete
  5. Semoga terus maju akk.. Biskut2 gini mmg ramai suka makan terutama budak2..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Smga bisnes sis makin maju. Comel packaging doorgift tu. Simple tp cantik..

    ReplyDelete
  7. Waaaa.. Banyaknya order. Alhamdulillah. Rezeki kan.. Best bila dapat order banyak macam ni. Satu pengalaman ni.

    ReplyDelete
  8. Wahh murah zip lock dia tu...lawa pun lawa...semoga murah rezeki amin

    ReplyDelete
  9. Tahniah lynda. Semoga terus maju jaya..

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah.. rajin Linda. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki ya. Comel ja door gift nie..

    ReplyDelete
  11. Thanks for the info, nanti nak buat event i can go there to tempah door gifts.

    ReplyDelete
  12. berbaloi2 lah linda.. murah tu.. tentu pelanggan puas hati

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Terbaiklah sis.. semoga bisnesnya berkembang dengan jaya..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..rezeki tu mummy...penat memula..nanti lama2 okey tu..tak ada hal dpt job order 2000 pcs plak..aamiin..

    ReplyDelete
  15. wah. terbaik la, alin.
    byk tu. moga nanti2 dpt job yg lebih auuummm ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (398) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (323) review (282) 2019 (280) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)