Total Pageviews

Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy

Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy - Assalamualaikum semua..selamat hari Jumaat semua ! Happy Friday ! Dah beberapa hari dah entri blog...

Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy - Assalamualaikum semua..selamat hari Jumaat semua ! Happy Friday ! Dah beberapa hari dah entri blog mummy dok cerita tentang bab makan dan bab minum. Hari ini, kita tukar topik pulak. Oh ya, hadiah untuk TOP KOMENTAR BLOG mummy masih belum mummy pos lagi ye. Baru nak lunjur kaki kat ofis arini. Penuh jadual appointment dan juga event. Mujur blog tu dah sesiap schedule.


Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy


OKay berbalik kisah Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy  , FB Page sekarang dah ada piala TOP FAN ! So, mummy berbesar hati nak bagi TOP FAN yang pertama untuk yang singgah page mummy ! Terima kasih Mera Kamarul ! Beliau suka singgah FB Page mummy dan juga suka tinggalkan komen. 

Gigih tau..biasalah FB Page ni adakalanya krikkkk krikkk je. Sebab selalu update benda yang official je. 



Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy merupakan aktiviti pertama mummy buat. Selalunya kat FB tu, mummy akan jalankan Giveaway aje ! Giveaway pun bukan mudah nak buat tau. Tapi, alhamdulillah lah, dah selesai semua giveaway di FB page mummy tu.



Hadiah Top Fan Facebook Bicara Mummy adalah merupakan personal notebook, brooch dan juga mug (gambar mug tak ambil pulak). Memang waktu ni spontan je, kebetulan nak pi pos. SO, terus pos sekali (barang memang dah sedia ada standd by) . Memang langkah kanan lah !

Korang jangan lupa singgah FB PAGE mummy di : BICARA MUMMY tau ! Mummy selalu sync dari Instagram je. Dan ..kalau ada masa , mummy akan tepek blog link kat FB PAGE sana. Orang kata ala-ala official sket lah page tu heheheh.

You Might Also Like

9 comments

  1. Wow such a lucky fan! I wish I have the luck too

    ReplyDelete
  2. Wah rezeki ya.. tahniah top fan.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. wow! ada top fan.
    aida ni fb tu x brape aktif.
    just skrol laju2 jer.
    da tak berupdate mcm dedolu :(

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat top fan fb akak

    ReplyDelete
  5. Wah best nyer contest fun macam ni, i pun nak buat best facebook fans contest la

    ReplyDelete
  6. Hai puan.. dah singgah and like FB Bicara Mummy.. page yang sangat bermanfaat untuk menambahkan ilmu parenting ..terima kasih.

    ReplyDelete
  7. Wah.. Tahniah untuk top fan..

    ReplyDelete
  8. Macam menarik jer idea ni...tahniah Top Fan....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (220) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)