Total Pageviews

100 PERATUS TEH PREMIUM DALAM PENCUCI MUKA BEAUTEA BY SAFI

100 PERATUS TEH PREMIUM DALAM PENCUCI MUKA BEAUTEA BY SAFI -  Assalamualaikum , selamat sejahtera. Actually, mummy nak share entri ni semal...

100 PERATUS TEH PREMIUM DALAM PENCUCI MUKA BEAUTEA BY SAFI -  Assalamualaikum , selamat sejahtera. Actually, mummy nak share entri ni semalam. Hari Jumaat, tapi tak sempat nak pos di blog. Ha... Bila sebut tentang hari Jumaat ni. Kita di sunatkan untuk mandi dan bersihkan diri. Tapi..Jangan lah tunggu hari Jumaat je.. kau baru nak mandi hehe. Bersihkan diri, bersihkan muka ni.. Wajib dilakukan setiap hari. Okay berbalik kisah bersihkan diri. Mummy suka bersihkan muka, dengan gunakan pencuci muka BEAUTEA by SAFI 100 PERATUS TEH PREMIUM

100 PERATUS TEH PREMIUM DALAM PENCUCI MUKA BEAUTEA BY SAFI 



Kenapa mummy memilih BEAUTEA by Safi. Kalau korang nak tahu, beauty tea by Safi ni best sebab :-


✔️ 100% premium teh
✔️Dermatologi diuji
✔️ Bebas alkohol
✔️ Bebas Paraben
✔️ Bebas SLS / SLES
✔️ Bebas Silicone




Tu.. Dia... 2 terus BEAUTEA by Safi mummy grab! Satu tu jenis pencuci muka biasa dan satu lagi tu skrub. 

Mummy dah pakai kedua-duanya BEAUTEA by Safi WHITE TEA & DAMASK ROSE HYDRATING GEL CLEANSER DAN APRICOT TEA FACE SCRUB. 


Cara pakai BEAUTEA ni macam biasa je. Basahkan kulit muka, picit sedikit BEAUTEA dan sapu rata di kulit muka. Cuci muka bersih bersih. Siap! 

Boleh pakai setiap hari. Cuma skrub apricot boleh di pakai 3-4 kali seminggu. 

Masa pakai tu, mummy rasa ya Allah tenang rasa.. Bau wangi asli dari buah, bunga dan teh. 

Produk ni.. MTak berbuih banyak, tapi puas hati dengan sifatnya yang sangat bersih dan menyegarkan kulit muka mummy. 

4 JENIS PENCUCI MUKA BEAUTEA BY SAFI 



Untuk produk BEAUTEA by Safi ni, ada 4 jenis iaitu :-

🌸Green Tea & Neem sesuai untuk kulit normal sehingga berminyak
🌸Apricot Tea untuk skrub
🌸White Tea & Damask rose untuk kulit kering atau kombinasi macam mummy
🌸Black Tea & Black Orchid untuk kulit sensitif



Green Tea & Neem Anti Acne Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan sabun ini menghilangkan kekotoran dan minyak yang berlebihan. Dirumus dengan gabungan berharga teh Green Tea & Neem ekstrak melegakan dan perisai kulit terhadap penceroboh luaran dan jerawat jerawat, sambil mengawal sebum untuk membantu mengurangkan paparan parut.

Sesuai untuk kulit normal berminyak

Harga : RM23.90



Apricot Tea Revitalising Face Scrub

Ini menggosok semangat yang sangat membersihkan, membersihkan liang dan mengelupas tanpa mengeringkan kulit. Dirumus dengan gabungan yang berharga daripada ekstrak Apricot & White Tea yang kaya dengan antioksidan dan membantu memulihkan tekstur kulit licin untuk kulit yang cerah & berseri. Terbaik dipasangkan dengan Beau.tea oleh Safi Cleansers

Sesuai untuk semua jenis kulit

Harga : RM23.30



White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan bebas sabun ini sangat membersihkan liang yang tersumbat dan mengeluarkan kekotoran. Dirumus dengan gabungan teh Putih Putih & Damask Rose yang kaya dengan antioksidan untuk mengimbangi tahap kelembapan kulit, menghidrat dan mengurangkan saiz liang-liang roma

Sesuai untuk kulit kering dan normal

Harga RM23.30



Black Tea & Back Orchid Detox Cream Cleanser

Pembersih krim Amino Acid yang lembut, wangi ini membersihkan dan menghapuskan kekotoran. Dirumuskan dengan campuran teh Hitam & Black Orchid yang sangat berharga membantu menetas kulit, sambil mengekalkan kulit yang sihat dan dilindungi daripada penuaan dini.

Sesuai untuk kulit sensitif

Harga RM23.30




Korang yang nak dapatkan #safibeautea boleh dapatkan terus ke Watsons atau beli online http://bit.ly/2JTltHO

You Might Also Like

7 comments

  1. Best kan produk terbaru dari Safi nie kan Linda. Nie makin cantik lah kulit Linda lepas nie kan..

    ReplyDelete
  2. Yaya dah berkira-kira nak beli cleanser dan scrub Safi yang baru ni. Packaging menarik. Review pun best2 kan.

    ReplyDelete
  3. dah plan nak beli skrub dia. nampak best.

    ReplyDelete
  4. wah safi skarang byk dh produk baru..nice la packagingnya

    ReplyDelete
  5. waaa safi kluakan produk baru. packaging menarik. Mianat pulak dengan yg Apricot tu. mcm kne cari je ni

    ReplyDelete
  6. Suka tengok packaging dia..menarik..

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. kena cuba yang green tea nanti..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (392) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (318) review (282) 2019 (240) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)