Total Pageviews

BG DESIGN BUSINESS CARD MURAH SERENDAH RM5 SEKOTAK (100PCS)

BUSINESS CARD MURAH, SERENDAH RM5 SEKOTAK (100PCS) - Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua. Korang tengah cuti ke kerja tu? Mummy dah...

BUSINESS CARD MURAH, SERENDAH RM5 SEKOTAK (100PCS) - Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua. Korang tengah cuti ke kerja tu? Mummy dah kerja dah, ni.. giler nak cuti lelama. Habis bisnes ke laut kang nanti.  Huhu. Okayyy, berbalik cerita bisnes. Perkara utama dalam business adalah WAJIB ada business card. Tak kira korang bisnes jual barang atau jual service. Asalkan bisnes je! So..entri hari ni. Berita baik untuk business owner. Mummy nak share pada korang tempat untuk tempah business card murah serendah RM5 je dengan BG DESIGN

BG DESIGN BUSINESS CARD MURAH SERENDAH RM5 SEKOTAK (100PCS)



BUSINESS CARD MURAH SERENDAH RM5 SEKOTAK (100PCS), nampak tak tu ha.. berkotak-kotak bisnes kad mummy tu ha. Dah Alang-alang murah tu...baik grab je terus! 

Tak grab peluang sekarang.. Gigit jari kang! 


Antara kad bisnes yang mummy tempah ialah 

Kad Blogger : penting untuk ke event untuk di berikan kepada Penganjur, pihak PR dan juga kawan-kawan yang hadir. Kadang-kadang Blogger ni bukan semua Blogger kenal. Macam mummy, bila rakan Blogger lain jumpa mummy. Mesti dorang tanya nama mummy. Huhu nampak sangat tak femes di situ. So.. Apa lagi. Business Card lah main peranan! 

Kad Thank You : Kad thank you ni ada 2 matlamat. Iaitu untuk ucapkan Terima kasih kepada pembeli. Dan juga, memperkenalkan bisnes lain yang kita ada. Penting ni, tau! Lelagi yang ada 10 jenis bisnes. Tak kan nak buat 10 jenis kad, kan? 

Kad Life Planner / Konsultan : Mummy juga merupakan seorang full time Life Planner AIA. So, business card amatlah penting ketika mummy berjumpa dengan client. 

Life Planner tu apa? Life Planner tu, kita aturkan ke arah kehidupan yang terancang dan tenang




Untuk ketiga-tiga business card ini, mummy pilih double sided dan upgrade ke matte laminate. 

Design pula, ada yang pihak BG Design buat kan. Dan ada yang mummy maintain artwork lama. 

BERAPA HARGA BUSINESS CARD MUMMY? 


Tada....okay macam yang dari awal mummy cerita tadi. Harga bisnes kad dari BG DESIGN RM5 SEKOTAK tu. 

Korang WAJIB beli untuk 10 kotak (1000pcs), singla side (print 1 belah). Berharga RM50. Jatuh sekotak RM5. Mummy yakin, tempat lain tak boleh dapat!

Untuk double sided. Tambah lagi RM8 je untuk 1000pcs kad. Pun masih murah!

Bisnes kad Upgrade

Macam kes mummy upgraded ke matt laminate atau mana yang suka glossy. 

Harga sekotak paling murah boleh dapat dalam RM10.60 (single) dan RM13.80 (double). Untuk minima 10 kotak (1000pcs). 

Harga lain-lain tu, korang boleh tengok kat gambar atas sana ye. 

Selain bisnes kad, BG DESIGN turut mempunyai servis lain seperti bina website, buat flyers, kad, kalendar dan banyak lagi. 

Selanjutnya, boleh layari ke :-


Laman WebBG Design Resources





You Might Also Like

8 comments

  1. Banyaknya kad linda tempah. cantik2 harga pulak berbaloi tempah sini.

    ReplyDelete
  2. Kak Sue pun dah nak habis dah name card.. nanti boleh lah tengok-tengok kat sini. Tq for sharing Linda..

    ReplyDelete
  3. Wahhh.... Serious lah murah giler... LeYa pun dah nak kehabisan business card ni... Nak print kat sini laa

    ReplyDelete
  4. Banyaknya card heheh Rabia nak satu card dari akak

    ReplyDelete
  5. Serius murah! Memang berbaloi sungguh lah tempah

    ReplyDelete
  6. byk btul tu 1000pcs..berbaloi la murah

    ReplyDelete
  7. murah, alin. berbaloi...
    tapi tu la, 1000 pcs.
    apa ekk nak buat?
    aida takde bisnes :)

    ReplyDelete
  8. Banyak giler kad dia tu ha.....akak nak buat yang baru pun x terbuat lagi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (398) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (323) review (282) 2019 (280) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)