Total Pageviews

BIRTHDAY SHOUT OUT!! HAPPY BIRTHDAY ABAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, lama betul perap cerita BIRTHDAY SHOUT OUT!! HAPPY BIRTHDAY ABAH. Bulan 8, bulan Ogos memang setiap ...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, lama betul perap cerita BIRTHDAY SHOUT OUT!! HAPPY BIRTHDAY ABAH. Bulan 8, bulan Ogos memang setiap tahun mummy akan busy. Entah busy apa pun tak tahu. Last year macam ni juga.. Walau tertinggal cerita dalam blog. Tapi, tetap tulis dan tetap celebrating. 

BIRTHDAY SHOUT OUT!! HAPPY BIRTHDAY ABAH



Masa birthday abah, mummy busy. Attending training for 2 weeks. Dari pagi sampai petang. Balik, badan dan letih.. Otak penat. Memang tak dapat nak fikir banyak. 

Ginilah hidup bila PJJ dengan laki. 

Tapi, lepas settled training 2 minggu tu. Baru otak mummy ny stable. Mummy belikan pizza hut je untuk semua. 

Jadiklah kan.. 

Tu pun, take away je. 

Gambar-gambar tak ada ye.. Sebab as usual, balik rumah. Banyak kerja nak settle. Settle anak-anak. Settle kan diri sendiri. 

Sudahnya, makanan semua gone hehe. 

Okay.. 

Sempena birthday abah. Mummy bangga jadi anak abah. Abah antara insan yang baik. Tak pernah mengeluh. Kalau anak-anak minta tolong, sekejap je hantar bantuan. 

Bantuan duit tu idak ye! Duit tu, pandailah cari.. Dah besar panjangkan. 

Bantuan dari segi, minta hantar ke sana sini. Tolong belikan apa2 

Abah memang rajin ke kedai. Rajin juga masak. 

Bukan jenis lelaki, duduk rumah terbongkang siang malam. No.. No.. No

Naik tangan? Lagilah jarang. Dr kecil abah jenis tak suka memukul. 

Sabar orangnya... Paling tinggi kesabarannya.. Kalau marah, memang tak banyak bunyi. 

Kalau dia berbunyi... Jaga2 lah haha. 

Moga abah sentiasa dalam lindunganNYA, di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa sihat walafiat. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Happy birthday abah..semoga diberikan kedsihatan yang baik dan bahagia selamanya

    ReplyDelete
  2. happy birthday to abah akak linda..semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. happy birthday pakcik..moga murah rezeki, panjang umur, sihat selalu & bahagia di samping isteri,anak2, menantu2 & cucu-cucu tercinta...

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday to abah kak linda. Semoga diberi kesihatan yang baik dan berada di bawah lindunganNya.

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday p.cik. Semoga yg indah2 belaka buat p.cik.

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday buat abah sis..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (396) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (270) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)