Total Pageviews

JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI MEO™ !

JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI  MEO™  ! - Assalamualaikum dan selamat sehjahtera semua ! Sihat ke tu? Mummy alhamdulillah sihat. Ma...

JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI MEO™ ! - Assalamualaikum dan selamat sehjahtera semua ! Sihat ke tu? Mummy alhamdulillah sihat. Mak aiiii beberapa hari ini bacaan IPU (Indeks Pencemaran Udara) sangat tinggi. Semalam dan hari ini tempat mummy cecah bacaan  IPU (Indeks Pencemaran Udara) 152 (bacaan IPU tidak sihat rujuk di http://apims.doe.gov.my ). Mata dan tekak mummy beberapa hari ini pedih dan perit . Alhamdulillah jerebu je,kan. Masih ada lagi oksigen dan mampu bernafas lagi sehingga ke hari ini ! Syukur. Cumanya, kita kena jugalah jaga kesihatan. Waktu JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI MEO™ !


JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI MEO !





JEREBU ! KELUARGA KAMI PAKAI MASK DARI MEO ! Kenapa memilih mask dari jenama MEO™ ni? Banyak mask di luar sana ada di jual, tapi mummy berkenan dengan mask MEO™ ni sebab cantik, trendy dan up to date. Anak-anak ni, bila nampak mask lawa macam ni, minat lah dorang nak pakai !

Ianya juga bukan sekadar memakai topeng muka, MEO ™ dapat berikan kita sihat juga.  

KELEBIHAN MASK MEO ™


MEO ™ ️ adalah topeng muka yang membolehkan kita mengeluarkan sekurang-kurangnya 99.80% zarah 0.1 mikron berbahaya (PM0.1) dan 99.99% bakteria udara. 

Ia juga membantu mengurangkan risiko mendapat jangkitan selesema dan selsema.

Topeng muka MEO ™  di cipta unuk menjadikan topeng pencemaran udara terbaik di dunia serta memastikan perlindungannya terjamin.  Topeng muka MEO ™ bekerjasama dengan pereka New Zealand yang terkenal Karen Walker untuk mencipta pelbagai penutup MEO ™ yang menakjubkan, yang boleh dilekatkan atau terpisah daripada struktur topeng.

Dan paling best, topeng muka MEO ™ ini ada kategori dewasa dan kanak-kanak juga. 


Topeng muka MEO ™ Kids - Dinosaur untuk Dzal

MEO ™ ️ juga merancang topeng perlindungan unik untuk kanak-kanak yang berasal dari New Zealand! Ia menggabungkan unsur alam, teknologi & inovasi, untuk melindungi sistem pernafasan & sistem kekebalan anak kami.




Dzal memang muka pakai mask, kali ini kita berikannya mask gambar dinosaur !

Topeng muka MEO ™ Kids - Princess untuk Dhia





Dhia peminat princes dan warna pink. So, mask ni sesuai untuk Dhia. 

Bukan susah nak bagi anak suka pakai mask muka ketika jerebu ni. Design mak / topeng muka tu cantik dan design kegemaran depa tu ada...terus falling in love lah nak pakai.



Topeng muka MEO ™ Lite - untuk Mummy




Mummy pun pakai har reusable. boleh basuh dan pakai lah sampai koyak hehe. Filter dia tu pun boleh tukar juga !


 MEO™️ X untuk daddy
Daddy pakai disposal (pakai buang je lah..)


MEO ™ X topeng muka dewasa ni, adalah topeng pelindung ringan dari New Zealand. Ia menggabungkan unsur-unsur inti pati Manuka semulajadi New Zealand dan teknologi penapis yang sangat cekap. MEO ™ X membawa tahap keselesaan, gaya dan fesyen baru untuk perlindungan pencemaran


Nak tengok mask cantik cantik lagi dari  MEO™ ni, korang boleh ke :-

BELI DIhttps://www.facebook.com/pg/MEOAirMY/shop/?rid=2395232060749786&rt=6

You Might Also Like

12 comments

  1. Bagus ni, x perlu lagi guna yg pakai buang tu kan..jimat boleh basuh, pakai balik

    ReplyDelete
  2. Cantiknya topeng dia.. memang budak-budak jadi suka nak pakai lah..

    ReplyDelete
  3. jenis macam ni jimat sebab boleh basuh kan..

    ReplyDelete
  4. Lawonya mask dia. Berkenan tgk corak yg biru tu..

    ReplyDelete
  5. Cantik mask nie Linda.. siap boleh basuh lagi, jimat kan..

    ReplyDelete
  6. Nak kena cari juga ni.. kawasan rumah Rose pun dah tinggi bacaannya...

    ReplyDelete
  7. Comelnya mask, tengok coraknya cantik la

    ReplyDelete
  8. kan sekarg musim jerebu..memng kene pakai mask..cantik pulak design mask ni

    ReplyDelete
  9. cantik lah mask dia kak. senang boleh reuse basuh dan guna semula

    ReplyDelete
  10. Demam, batuk dan selsema menyerang sejak negara dilanda jerebu.. Mcm kena beli mask ni juga utk family.. Bagus sebab boleh dicuci

    ReplyDelete
  11. amboi cantik2nya mask mummy satu family...nk terjah jugak la kat MEO...

    ReplyDelete
  12. Slm...ada sell mask MEO ke...cmne harga nya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (396) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (270) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)