Total Pageviews

SERONOKNYA MAIN UJI MINDA DENGAN UNO BERSAMA KELUARGA !

SERONOKNYA MAIN UJI MINDA DENGAN UNO BERSAMA KELUARGA ! - Assalamualaikum semua ! Apa khabar ? Siapa pernah main UNO? Okay ..bagi yang pern...

SERONOKNYA MAIN UJI MINDA DENGAN UNO BERSAMA KELUARGA ! - Assalamualaikum semua ! Apa khabar ? Siapa pernah main UNO? Okay ..bagi yang pernah main UNO tu. Kita geng ! Kitorang sekeluarga ni terjebak dengan UNO ketika bulan puasa masa balik kampung Taiping ! Kebetulan TV rosak, belum pulih lagi kat kedai. So, Mak Yang bebudak ni...belilah UNO. Pagi, petang, siang malam kitorang berUNO hehe. Anak-anak pun terjabk main sama dan .....Dhia pun dah teror tu ha ! Tapi, Dhia tu, kalau main terjerit sana sini. Haihhh geram betul !

SERONOKNYA MAIN UJI MINDA DENGAN UNO BERSAMA KELUARGA !



Tengok tu ha...dah 11 malam pun masih main UNO lagi huhu ! Dasyat Dhia tu ha. Okay UNO kami kali ni versi besar. Kebetulan jumpa hat besar hehe. So, memang susah nak CHONG kad . Nak sorok pun agak susah hahaha. Baru lah thrilll !


Ni gambar lama, gambar raya aritu...mummy tak update blog lagi rasanya..so tepek lah sekali gus kat sini. Main reramai memang best !. Lepas tu, dah habis nak sambung lagi..Giannnn !




Atok kena main dengan DHia hehehe. nasib atok memang layan UNO masa raya aritu bersama-sama keluarga semua. SO, atok pun terror jugaklah ! 

Dhia pulak, selagi tak menang..Dhia akan main non stop..Huhu tak putus asa ! Dasyatttt !





Siapa sahaja yang datang rumah kami, memang Dhia akan ajak main UNO. Baru ni, pakcik Dhia (adik ipar) mummy datang rumah tok Mak.

Habis....kena join sekali hahaha.

Dia pun dah naik syiokk..siap nak beli jugak tu  ! Best, release tension dan tingkatkan IQ dan EQ kita !

Kitorang beli UNO kat mana? kitorang beli kat NINJAZ shops, Bandar Baru Bangi Seksyn 7 je !

You Might Also Like

6 comments

  1. Menarik ni...nanti nak cari la sesuai utk budak- budak..kat rumah akak tu ramai bebudak..dari main bertumbuk sesama sendiri baik elok main UNO ni...

    ReplyDelete
  2. mmg best main uno ni..menguji minda

    ReplyDelete
  3. Macam best ja main Uno nie Linda.. nanti nak ajak anak-anak main juga lah sekali dengan Abang Man.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Wah.. Semangat Dhia main ye.. hehehe.. Atok pun rajin temankan..

    ReplyDelete
  5. selalu main Uno ni dgn anak2, kadang2 stress jugak kenapa tak menang2, haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (396) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (270) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)