Shoplinks.Asia

Nak cerita kisah blog pula di entri kali ini, tapi jangan salah anggap tau ! Mummy bukan SIFU dalam dunia BLOG. Oleh kerana, blog mummy in...

JADI EMCEE SEMINAR DI HOTEL SANI KUALA LUMPUR - Beberapa minggu yang lepas, kami anak beranak berkampung di Hotel Sani Kuala Lumpur . Seba...

Masalah tukar template lagi, entri lepas masalah dalam blog archive yang terlalu panjang. Sekarang ini, masalah butang FOLLOW dan DASHBOAR...

Lama mummy tak bercerita tentang hal penulis blog a.k.a blogger dalam blog mummy. Sekali sekala..nak juga bercerita tentang orang lain pul...

Bila tukar template je... semua layout blog entah ke mana. Memang akan nampak serabut kalau tukar template . Sebab tu jarang-jarang mummy...

Entri kali ini tentang "trivia" . Trivia apa?  Trivia ni..task nya kena huraikan tentang diri mummy sendiri. Mummy telah di tag ...

WePrint percetakan gambar segera dari hand phone (smartphone). Ha.. Macam best je bunyinya tu,kan? Bila kita ke mana-mana event atau part...

Sejak kebelakangan ini, mummy suka buat personalised gift,   custom design mug, frame, fridge magnet dan kalau boleh semua benda nak desi...

Bulan lepas mummy ada bagi info tentang SPA kecantikan yang sedang buat promosi murah lagi JIMAT. Rupanya ada yang tak sempat dapatkan ha...

Alhamdulillah...berkesempatan menghadiri majlis persandingan blogger comel, Yaya Natsumi dan pasangannya Dr Shawn di Dewan banquet Maktab ...

Sabtu lepas kami sekeluarga ke Aquaria KLCC. Alhamdulillah berpeluang untuk bersama-sama Scott's dan pihak media dalam majlis pelancar...