Translate

Main Ad

GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016) - Bulan Jun merupakan bulan yang istimewa. Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tidak tahu tentang Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) yang telah julung kali diadakan di Malaysia pada bulan Jun. Tahun lepas 2015, mummy berpeluang sambut Hari Bayi ini yang dilancarkan bagi kali pertama di Malaysia sebagai inisiatif istimewa Tollyjoy Corporation bersama Yayasan OrphanCARE. Yang belum baca, boleh baca di SINI.


Tahun ini, Tollyjoy Corporation bersama Yayasan OrphanCARE berganding tangan sekali lagi bagi menganjurkan satu sesi pengayaan eksklusif untuk ibubapa serta bayi mereka di The School, Jaya One.
GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016


Setiap anak kecil adalah berbeza, namun mereka memerlukan keperluan asas yang sama. Kasih sayang dan perhatian secukupnya kepada bayi pada peringkat awal tumbesaran penting bagi menyokong mereka mencapai potensi penuh dalam kehidupan. 

Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) merupakan hari yang istimewa khusus untuk menghargai bayi dan menyuntik semangat kepada ibu bapa dalam menjaga dan memberi persediaan kepada si kecil mereka.


Menjadi seorang mummy adalah saat yang tak dapat nak di gambarkan. Yang pastinya mummy sangat terharu di kurniakan sepasang cahaya mata, Dhia Batrisya & Dzal Aidi Fiqry. Syukur!GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016

Bersempena dengan Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016, Tollyjoy Malaysia berbesar hati nak menghadiahkan hamper pada pembaca blog mummy yang bertuah. Ha...menarikkan? Ada hamper bernilai RM100 dari Tollyjoy! 

Nak menang? Mudah sahaja! 


GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016 GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 2016

Syarat-syarat untuk menangi GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi 2016

Giveaway terbuka kepada semua pembaca Blog www.azlindaalin.com 


1. LIKE Facebook TollyJoy Malaysia
2. Hantarkan gambar anak anda di facebook, instagram, atau blog masing-masing (pastikan post tu secara public) 
3. Ucapan Istimewa : ............ (tidak lebih 30 patah perkataan) 
4. Jangan lupa hastag WAJIB #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia 
5. Selesai muat turun gambar di media sosial (facebook, instagram atau blog) secara PUBLIC, terus komen penyertaan anda di ruangan komen blog INI . (Berikan details dan ucapan)GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) 20165 Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Hari Bayi 2016 (Baby Day 2016) untuk 5 orang pemenang!

 • Giveaway ini berlangsung dari 20 Jun 2016 hingga 30 Jun 2016 
 • Pengumuman pemenang akan dimaklumkan segera melalui media sosial @azlindaalin pada 2 Julai 2016. 
Keputusan pemenang adalah dari panel hakim TollyJoy Malaysia dan www.azlindaalin.com .


Semoga berjaya !

www.facebook.com/tollyjoymalaysia

SENARAI PESERTA

1. Nor Nazliana 

2. Bonda Zahra
FB: Sue Aina
Tanpa awak Zahra, siapalah Bonda?Bermaknanya awak, sempurnakan kehidupan Bonda.Tawa 1001 maksudnya belum mampu Bonda tafsirkan.Lautan kasih sayang tak terduga Bonda berikan.Cinta Bonda takda terlawan.

3. Izzaty Nadiah
LOVE HANANIA
Dear Yuna, satu pesanan dari Umi dan Ayah jangan mencari harta dunia tetapi carilah harta untuk akhirat demi kebahagiaanmu. Umi dan Ayah love you so much.

4. Cahaya Hayati
Tidurlah anakku. Mimpikan yang indah-indah agar apabila bangun dirimu sentiasa ceria, aktif dan penuh dengan senda gurau yang di akhiri dengan gelak ketawa. Doa mommy sentiasa untukmu.


5. Aniq Sya 
FB : Aniq Sya
IG : aniqsya
💖Dear Nur Hanania Aulia.
Anugerah Terindah,Ayah. Senyumanmu membuat Ayah terpaku. Hadirmu sebagai penyeri hidup Ayah. Semoga Ayah diberi nafas yang panjang demi melihat kamu membesar sayang..Ayah Sayang Kamu...😊😊

6. Irna Nurasikin 

7. Zai Tap
FB : Zai Tap
Rania Raihana, selalu berangan menjadi princess, semoga impian jadi kenyataan. mama sayang kakak 

8. FB : Zai Tap
Zara Zenia, suka main sorang-sorang, walaupaun usia adik dh besar tapi fizikal adik comel je. semoga adik sihat selalu, jangan sakit-sakit lagi ye sayang. 

9. FB : Zai Tap
Qyra Qaisara nama diberi, semoga sentiasa sihat, comey dan kuat makan. muah ‪

10. noor surriani hassan
Facebook : Surriani
Khas buat anak mama Iman Sarah Hawani..kehadiranmu anugerah yang paling bermakna selepas 8 tahun penantian,akhirnya mama dikurniakan seorang puteri satu-satunya.Membesarlah menjadi puteri yg solehah,berjaya dunia akhirat.We always love u!

11. Hani Fadhlina Abdul Rahman
Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia dan akhirat ... Kau jadikanlah dia anak yang soleh, yang menjaga solat dan agamanya ... Menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... Menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... Tidak sombong dan pandai menjaga diri ... Ameen ...

12. Siti Rohaida Yusof 
Dear My pengarang Jantung hati umi,
sentiasalah bermanja dan berkasih sayang antara kamu kerana tiada apa yang lebih berharga melainkan kasih sayang kerana perkataan itu sahaja yang boleh menyatukan kita semua.

13. Umi Wish 
Ucapan Istimewa:
Anakku.. besarlah harapan mak nak lihat kamu berjaya dalam pelajaran, jadi anak solehah, berbakti pada mak, ayah, masyarakat dan negara. Mak bersedia jadi.. SUPERMAK. Memberi segala apa yang terbaik untukmu.

14. Madiah Ahmad
FB :  Madiah Ahmad 
Ucapan Istimewa:
Kehadiranmu penyeri suasana. Akanku pimpin tanganmu meneroka dunia penuh mencabar. Kuatkan semangatmu memperjuangkan matlamat, kentalkan jiwamu dalam mengejar kejayaan. Jatuh bangunmu, mama sentiasa ada di sisi.


15. Radhia Razali
Blog : http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html
Ucapan Istimewa:
Menjadi ibu bapa kepada Zafran yang sungguh keletah adalah pengalaman terindah buat kami. Terima kasih kerana menceriakan hidup kami. Kenangan hidup kita bersama tidak akan kami lupakan hingga akhir hayat.

16. Nur aFiQaH 
Blog: http://www.mommyfiqa.com/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html
Ucapan:
Dear Baby NurHariz Ridhwan,
Semoga menjadi anak yang soleh,berbakti kepada orang tua,taat dan patuh kepada Allah dan Rasulnya,serta berguna kepada agama dan bangsa.Amin Ya Rabbal’alamin

17. Lin Azlina 
Blog : http://strawberry-lynn.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html
Ucapan istimewa : 
Seindah namanya...Cahaya Keimanan. Moga Nur Iman membesar dengan sihat seiring dengan akhlak yang terpuji. Anugerah terindah buat ibu dan abah. Sayang Iman hingga ke Jannah.

18. Azrah Ira
Fb : Azrah Ira
B - Bayi lelaki kedua mama dan papa
A - Ariq Nama
B - Bayi 
Y - Yang 

D - di  berikan
A - agar jadi anak
Y - yang soleh di dunia dan akhirat

Post a Comment

30 Comments

 1. ana join ya
  http://adna2029.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  ReplyDelete
 2. ana join ya
  http://adna2029.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  ReplyDelete
 3. Saya sudah sertai dan muat turun di media sosial saya". Kongsikan jawapan dan jangan lupa letakkan nama facebook, instagram atau blog post saya.

  ReplyDelete
 4. Tanpa awak Zahra, siapalah Bonda?Bermaknanya awak, sempurnakan kehidupan Bonda.Tawa 1001 maksudnya belum mampu Bonda tafsirkan.Lautan kasih sayang tak terduga Bonda berikan.Cinta Bonda takda terlawan.

  Fb: Sue Aina, Ig: @bonda_zahra

  ReplyDelete
 5. singgah

  https://belogs.blogspot.my

  ReplyDelete
 6. Wahhh.. nnak sertai la mana tau dapat adiah kan.. ehehe

  ReplyDelete
 7. alaaaa kita tak de anak lagi heeheeee

  ReplyDelete
 8. Nak cilok anak buah la.. ekekeke.. apapun all the best ye kak

  ReplyDelete
 9. ❤saya sudah sertai dan muat turun di media social saya ❤

  LOVE HANANIA

  Dear Yuna satu pesanan dari Umi dan Ayah jangan mencari harta dunia tetapi carilah harta untuk akhirat demi kebahagiaanmu. Umi dan Ayah love you so much
  #tollyjoybabyday2016
  #tollyjoymalaysia

  Fb: Izzaty Nadiah Adnan

  ReplyDelete
 10. Saya sudah sertai dan muat turun di sosial media saya:

  www.instagram.com/cahaya_hayati292
  www.facebook.com/cahaya.hayati.102

  ReplyDelete
 11. 💖Saya sudah sertai dan muat turun di media sosial saya💖

  Dear Nur Hanania Aulia.

  Anugerah Terindah,Ayah. Senyumanmu membuat Ayah terpaku. Hadirmu sebagai penyeri hidup Ayah. Semoga Ayah diberi nafas yang panjang demi melihat kamu membesar sayang..Ayah Sayang Kamu...😊😊

  #TollyjoyMalaysia #TollyjoyBabyDay2016

  Facebook: Aniq Sya
  Instagram: Aniqsya

  ReplyDelete
 12. Saya sudah sertai dan muat turun di sosial media saya.

  www.instagram.com/irnanurasikin

  ReplyDelete
 13. Rania Raihana, selalu berangan menjadi princess, semoga impian jadi kenyataan. mama sayang kakak
  ‪#‎TollyjoyMalaysia‬ ‪#‎TollyjoyBabyDay2016‬

  FB : zai tap

  ReplyDelete
 14. Zara Zenia, suka main sorang-sorang, walaupaun usia adik dh besar tapi fizikal adik comel je. semoga adik sihat selalu, jangan sakit-sakit lagi ye sayang. ‪#‎TollyjoyMalaysia‬ ‪#‎TollyjoyBabyDay2016‬

  fb : zai tap

  ReplyDelete
 15. Qyra Qaisara nama diberi, semoga sentiasa sihat, comey dan kuat makan. muah ‪#‎TollyjoyMalaysia‬ ‪#‎TollyjoyBabyDay2016‬

  fb : zai tap

  ReplyDelete
 16. Tidurlah anakku. Mimpikan yang indah-indah agar apabila bangun dirimu sentiasa ceria, aktif dan penuh dengan senda gurau yang di akhiri dengan gelak ketawa. Doa mommy sentiasa untukmu.

  #tollyjoy #tollyjoymalaysia
  #tollyjoybabyday2016
  #babyday

  ReplyDelete

 17. Saya sudah sertai Dan muat turun di media sosial saya.
  Facebook : noor surriani hassan

  Khas buat anak mama Iman Sarah Hawani..kehadiranmu anugerah yang paling bermakna selepas 8 tahun penantian,akhirnya mama dikurniakan seorang puteri satu-satunya.Membesarlah menjadi puteri yg solehah,berjaya dunia akhirat.We always love u!

  #TollyjoyMalaysia#TollyjoyBabyDay2016

  ReplyDelete
 18. Saya join...

  FB : Hani Rahman

  Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia dan akhirat ... Kau jadikanlah dia anak yang soleh, yang menjaga solat dan agamanya ... Menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... Menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... Tidak sombong dan pandai menjaga diri ... Ameen ...

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 19. Semoga berjaya bagi yang join... sebab nak kena post gambar tu yang tak dapat nak join...

  ReplyDelete
 20. Fb: siti rohaida yusof
  ig : https://www.instagram.com/aida_yusof81/

  Dear My pengarang Jantung hati umi,
  sentiasalah bermanja dan berkasih sayang antara kamu kerana tiada apa yang lebih berharga melainkan kasih sayang kerana perkataan itu sahaja yang boleh menyatukan kita semua.

  #tollyjoymalaysia #tollyjoyBabyDay2016

  ReplyDelete
 21. Penyertaan saya menerusi blog..

  Entry: http://umiwish.blogspot.com/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  Ucapan Istimewa:
  Anakku.. besarlah harapan mak nak lihat kamu berjaya dalam pelajaran, jadi anak solehah, berbakti pada mak, ayah, masyarakat dan negara. Mak bersedia jadi.. SUPERMAK. Memberi segala apa yang terbaik untukmu.

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 22. Saya sudah sertai dan muat turun di sosial media saya.
  Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1760864254160416&set=a.1760864394160402.1073741827.100007105755167&type=3

  Facebook: Madiah Ahmad

  Ucapan Istimewa:

  Kehadiranmu penyeri suasana. Akanku pimpin tanganmu meneroka dunia penuh mencabar. Kuatkan semangatmu memperjuangkan matlamat, kentalkan jiwamu dalam mengejar kejayaan. Jatuh bangunmu, mama sentiasa ada di sisi.

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 23. Penyertaan saya menerusi blog..

  Entry: http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  Ucapan Istimewa:
  Menjadi ibu bapa kepada Zafran yang sungguh keletah adalah pengalaman terindah buat kami. Terima kasih kerana menceriakan hidup kami. Kenangan hidup kita bersama tidak akan kami lupakan hingga akhir hayat.

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 24. Penyertaan saya menerusi blog..

  Entry: http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  Ucapan Istimewa:
  Menjadi ibu bapa kepada Zafran yang sungguh keletah adalah pengalaman terindah buat kami. Terima kasih kerana menceriakan hidup kami. Kenangan hidup kita bersama tidak akan kami lupakan hingga akhir hayat.

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 25. Penyertaan melalui Blog:

  Entry:http://www.mommyfiqa.com/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  Ucapan:

  Dear Baby NurHariz Ridhwan,
  Semoga menjadi anak yang soleh,berbakti kepada orang tua,taat dan patuh kepada Allah dan Rasulnya,serta berguna kepada agama dan bangsa.Amin Ya Rabbal’alamin
  #BabyRamadhan
  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 26. Saya join via blog :

  http://strawberry-lynn.blogspot.my/2016/06/giveaway-hamper-tollyjoy-malaysia.html

  Ucapan istimewa :

  Seindah namanya...Cahaya Keimanan. Moga Nur Iman membesar dengan sihat seiring dengan akhlak yang terpuji. Anugerah terindah buat ibu dan abah. Sayang Iman hingga ke Jannah.

  #TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia

  ReplyDelete
 27. B - Bayi lelaki kedua mama dan papa
  A - Ariq Nama
  B - Bayi
  Y - Yang

  D - di berikan
  A - agar jadi anak
  Y - yang soleh di dunia dan akhirat

  #tollyjoymalaysia #tollyjoybabyday2016

  ReplyDelete
 28. Azrah Ira
  Dah muat turun di FB: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208273349049186&id=1167138456

  B - Bayi lelaki kedua mama dan papa
  A - Ariq Nama
  B - Bayi
  Y - Yang

  D - di berikan
  A - agar jadi anak
  Y - yang soleh di dunia dan akhirat

  #tollyjoymalaysia #tollyjoybabyday2016

  ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com