Translate

Main Ad

GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery

GatherMore: Platform E-Dagang Online Shopping Murah -  Hai semua ! Pernah dengar jenama GatherMore Platform E-dagang Online Shopping ? Kalau belum pernah dengar lagi, meh mummy ceritakan tentang GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Murah

GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Murah


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery




Sebelum itu, jom kenali GatherMore ! GatherMore adalah syarikat yang sangat komited serta menjadi pilihan ramai. 

Objektif GatherMore untuk di percayai di seluruh Asia Tenggara.

GatherMore  mematuhi konsep pengurusan integriti, mematuhi produk authentic, menyokong ekonomi serta mematuhi konsep perkhidmatan secara menperdahulukan pengalaman shopping pengguna.

GatherMore di wujudkan untuk menjadi penanda aras baharu dalam industri terkemuka Asia Tenggara.


Kelebihan GatherMore 

Apakah kelebihan GatherMore? Ha...GatherMore ada kekuatan mereka tersendiri tau !

Antara kelebihan lain GatherMore adalah :-



GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery

Pembelian secara berkumpulan dengan GATHERBUY

Membeli bersama-sama untuk mendapat harga lebih rendah. Ya, program ini, harga lebih murah jika beli secara berkumpulan. Bukan itu sahaja, malah setiap perserta dalam kumpulan akan dapat cash insentif! Dapat jimat , lagi untung!

Korang boleh join terus ke group orang lain, serta dapat double insentif jika mulakan group sendiri dengan kawan kawan!

Harga istimewa serendah RM9.90 sahaja sekarang untuk item kesukaan semua, dari kopi, sampailah ke smartphone! 

 

 

GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery

 

PENGHANTARAN PERCUMA

 

GatherMore mempunyai tawaran FREE SHIPPING atau penghantaran percuma ke suluruh Semenanjung Malaysia bagi semua item yang dibeli atas GatherBuy. Bab Percuma ini, memang mummy sukalah, jimat banyak oiii..hehe

 

 

GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


FREE RM13 SHOPPING CASH


Yang ni, best ! Nak dapat RM13 ini. Korang hanya install dan register akaun di GatherMore. Follow dan LIKE media sosial GatherMore. Whatsapp kan semua bukti je dan pakailah RM13 ini untuk shopping terus!

Senang,kan?

Lagi best ! Tiada pembelian minimum di perlukan! Beli free saja!


 

GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


PROGRAM REFERAL

Korang boleh share saja referral code, atau share item-item tawaran ke kawan-kawan untuk dapatkan ganjaran tambahan! Perbelanjaan mereka dalam setiap pembelian yang berjaya kita dapat juga shopping cash FREE!

Haa...sambil membeli, buka akaun pun boleh dapat tambahan 'side income'. Syiok ke syiok?

Antara kategori barangan yang harga spesial bermacam-macam saja di GatherMore, pasti korang dapat item surprise kesukaan di sini. Kategori nya seperti di bawah:

1. Keperluan rumah

2. Telefon dan Gajet

3. Aksesori kereta

4. Beg Kasut

5. Makanan Minuman

6. Bayi / Mainan

7. Bekalan Pembersihan

8. Penjagaan diri

dan banyak lagi.





GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery


GatherMore : Platform E-Dagang Online Shopping Free Delivery




Platform E-Commerce GatherMore Untuk Semua


Jom online shopping di GatherMore . Jangan lupa tau, sign up terus tau. Ada banyak kelebihan yang boleh korang dapat setelah mendaftar di GatherMore.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web ataupun media sosial GatherMore seperti di bawah :




Post a Comment

2 Comments

  1. banyak betul sekarang nih kemudahan pembelian di atas talian, memang sy suka sangat malas nak keluar-keluar parking pun susah dan kena bayar lagi.. shopping online ni jimatkan masa saya

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com